Lenni vagy nem lenni

Damien Broderick - Lenni vagy nem lenni

A távoli jövő számunkra már teljességgel idegen világában elképesztő technikai szinten élnek egymás mellett természetes és mesterséges lények, hexkapukon át közlekednek a bolygók, csillagok közt, és kedvükre alakítják környezetüket. Az aszteroidák birodalma azonban egészen más: szinte feudális viszonyok uralkodnak, s lakói elzárkóznak minden kapcsolat elől a gépi létformákkal és a fejlett technikával egyaránt. Amikor Orwen Cima nagyúrnak, egy kisbolygó teljhatalmú vezetőjének fia, Telmah a Földre érkezik, az MI-k testet adnak Ratiónak, az addig anyagtalan komputertudatnak, hogy barátkozzon össze a fiúval, és tájékoztassa a gépeket szándékairól, minden lépéséről. Visszatérve a Psziché aszteroidára, a furcsa pár udvari intrikák közepébe csöppen, melyeknek megoldása nem hagyja hidegen a máskülönben higgadt, számítóan kiszámított mesterséges intellektusokat sem. Az ausztrál irodalom többszörösen díjnyertes fenegyereke fejtetőre állítja mind az SF-ről, mind pedig a regény műfajáról kialakult elképzeléseinket. Mintha futurisztikus Shakespeare-t olvasnánk, de királydrámáit komédiába oltva, tele nyelvi leleménnyel és váratlan csavarral.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lenni vagy nem lenni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lenni vagy nem lenni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  326
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789639828476
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210483 / 1066662
  Series:


  TAGS:
  Online Lenni vagy nem lenni ebook, könyvet Lenni vagy nem lenni FB2, Download Lenni vagy nem lenni PDF , Download Lenni vagy nem lenni MOBI, Online Lenni vagy nem lenni könyvet, ingyenes letöltések Lenni vagy nem lenni IPhone, Online könyvet Lenni vagy nem lenni PDF, ingyenes Lenni vagy nem lenni DJVU, ingyenes letöltések Lenni vagy nem lenni TXT, letöltések Lenni vagy nem lenni RTF, Online Lenni vagy nem lenni FB2 , e-könyvet Lenni vagy nem lenni letöltések TXT, ingyenes Lenni vagy nem lenni letöltések könyvet, e-könyvet Lenni vagy nem lenni download MOBI, letöltések Lenni vagy nem lenni IPad, olvas Lenni vagy nem lenni MOBI, olvas Lenni vagy nem lenni DOC, ingyenes Lenni vagy nem lenni AWZ, Download e-könyvet Lenni vagy nem lenni iPad , ingyenes Lenni vagy nem lenni DJVU, Download Lenni vagy nem lenni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lenni vagy nem lenni DVD, olvas Lenni vagy nem lenni TXT, Book Lenni vagy nem lenni letöltések DJVU, Lenni vagy nem lenni letöltések könyvet ingyenes, Lenni vagy nem lenni letöltések könyvet pdf ingyenes, Lenni vagy nem lenni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lenni vagy nem lenni pdf ingyenes, Lenni vagy nem lenni letöltések könyvet epub ingyenes, Lenni vagy nem lenni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply