Lenin

Robert Service - Lenin

Lenint mindmáig a 20. századi történelem kiemelkedő hatású alakjai között tartjuk számon. A közelmúltban megnyílt orosz pártarchívumokból számos, eleddig ismeretlen irat került elő, amelyek Lenin politikai szerepének megítélését is sokban módosították. Robert Service brit történész, Oroszország-specialista az elsők között tanulmányozhatta a Leninnel kapcsolatos dossziékat. Páratlanul fontos forrásokhoz jutott hozzá, ezek ismeretében írta meg a gyalázott és magasztalt forradalmár, a fáradhatatlan gondolkodó életrajzát. Felvázolja azt az összetett történelmi személyiséget, akinek Marx- és Engels-értelmezése hivatalos dogmává vált, képet ad a pártvezérről és államférfiról, akiből ellentmondást nem tűrő kegyetlenségei ellenére szentképet faragtak, és az emberről, akit egyaránt jellemzett a szigorú önuralom és a fékezhetetlenség. Service életrajza bemutatja, hogy Leninben a forradalmár, a gondolkodó, az államférfi és a pszichológiai karakter oszthatatlan egységet képezett. Új fényben láthatjuk, milyen mélyen hatottak politikai pályájára gyermekkori élményei és tanulmányai, hogyan alapította meg a kommunista pártot, hogyan harcolt kíméletlenül a hatalomért az egymással versengő politikai csoportosulásokkal, és hogyan hozta létre a világ első szocialista államát, a későbbi Szovjetuniót. A könyv írója világos és részletes elemzést nyújt a Szovjetunió kulcsfontosságú eseményeiről, többek között az októberi forradalomról és a pártállam kialakulásáról. Elemzi a Lenin által örökül hagyott állam és társadalom természetét, valamint általában azt az örökséget, amely a szovjet rezsim összeomlása után sem tűnt el teljesen. Könyve elolvasása után meglehet, jobban fogjuk érteni a napjaink orosz politikáját mozgató mechanizmusokat is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lenin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lenin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  668
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1040 gr
  ISBN:
  9789633550281
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2234032 / 1088711
  Translator:


  TAGS:
  Online Lenin ebook, könyvet Lenin FB2, Download Lenin PDF , Download Lenin MOBI, Online Lenin könyvet, ingyenes letöltések Lenin IPhone, Online könyvet Lenin PDF, ingyenes Lenin DJVU, ingyenes letöltések Lenin TXT, letöltések Lenin RTF, Online Lenin FB2 , e-könyvet Lenin letöltések TXT, ingyenes Lenin letöltések könyvet, e-könyvet Lenin download MOBI, letöltések Lenin IPad, olvas Lenin MOBI, olvas Lenin DOC, ingyenes Lenin AWZ, Download e-könyvet Lenin iPad , ingyenes Lenin DJVU, Download Lenin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lenin DVD, olvas Lenin TXT, Book Lenin letöltések DJVU, Lenin letöltések könyvet ingyenes, Lenin letöltések könyvet pdf ingyenes, Lenin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lenin pdf ingyenes, Lenin letöltések könyvet epub ingyenes, Lenin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply