Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren


Messze-messze, a Sustorgó erdő mélyén, a Locsogó-tó partján hullámzik a végtelen Nádtenger, ahol vízimadarak építik fészküket, nádirigók terelgetik fiókáikat, és vízisiklók, gőték siklanak a nádtövek között. Köztük élnek a lengék. Még sosem hallottál róluk? Az bizony nem csoda. Egyedül a Nádtenger lakói tudják, hogy a lengék a nádas nyugalmának zöld bőrű őrzői, az itt élő állatok védelmezői. Róluk és Füttyös Vilkóról, a bátor lengefiú nem mindennapi kalandjairól szól ez a mese.

Berg Judit legújabb mesekönyvében a Nádtenger világába kalauzolja olvasóit, ahol a kedves, de harcias lengék életében minden napra jut egy-egy izgalmas kaland. A szabad szemmel alig látható, zöld lengeőrök és ellenségeik, a harácsok Timkó Bíbor képein kelnek életre, és olyan világot tárnak a szemünk elé, amiről eddig csak álmodni mertünk…

A sorozat további kötetei:

Nádtengeri nyár
Ősz a Nádtengeren
A Nádtenger télen
Lengekalendárium
Lengeszakácskönyv
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789633412497
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701993 / 1167895
  Series:


  TAGS:
  Online Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren ebook, könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren FB2, Download Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren PDF , Download Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren MOBI, Online Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren könyvet, ingyenes letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren IPhone, Online könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren PDF, ingyenes Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren DJVU, ingyenes letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren TXT, letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren RTF, Online Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren FB2 , e-könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések TXT, ingyenes Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések könyvet, e-könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren download MOBI, letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren IPad, olvas Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren MOBI, olvas Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren DOC, ingyenes Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren AWZ, Download e-könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren iPad , ingyenes Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren DJVU, Download Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren DVD, olvas Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren TXT, Book Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések DJVU, Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések könyvet ingyenes, Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések könyvet pdf ingyenes, Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren pdf ingyenes, Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren letöltések könyvet epub ingyenes, Lengemesék – Tavasz a Nádtengeren ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply