Leleplezem a családomat

Méhes György - Leleplezem a családomat

El van intézve! jelentette ki biztató mosollyal Vilmos atya , a költözködést én fogom
megszervezni.
Ebből rögtön tudtuk, hogy rémes dolgok következnek.

Méhes György, a nagy mesélő vidám családi regényeinek újabb kötetében minden mozgásba lendülsok­sok kalandból, hétköznapi bosszúságból valódi leleplező, szórakoztatóan tanulságos példatár született.

Miután Öcsi és barátai porrá zúzzák Apu könyvtárát, és néhány szaki (meg a titokzatos rauhenpikk) segítségével berendezik az új lakást némi vendégriasztó, takarékossági, autóvezetési és férjnevelési túlélő lecke után , azt hihetnénk, megnyugszanak a kedélyek. De nem!
Apu és Anyu inkább nyakába veszi a világot, azaz hátára a zsákot, és meg sem áll az Adriáig. Egészen addig lubickolnak gondtalanul, ameddig Vilmos atya…

A főszereplők viszontagságairól és rémtetteiről a regénysorozat mindegyik kötetében olvashatunk.
E vidám regényeket az író gyakorló szülőknek és a felnövekvő ifjúságnak szánta, hogy a kalandok végére kiderüljön: a barátság, a megértés, a szeretet, anyu meg apu, a család és hasonló nyalánkságok a legfontosabb részei az életnek; bár annak bizony része a tévedés, a hazugság, a baleset, a hiúság, vagy a mindig ínyenc önzés, a remeknek érzett rosszindulat, a borzongató félelem és a jó kis káröröm is.
A "Nagy Mesélőként ismert író a család mindennapi apróságait karikírozza ki ellenállhatatlan humorral, sorozatosan bizonygatva, hogy semmin sem nevethetünk jobban, mint tulajdon balfogásainkon.

Méhes György Micsoda társasága azt jelentheti nekünk, magyaroknak, amit az angoloknak a Három ember egy csónakban (Jerome K. Jerome) vagy a Családom és egyéb állatfajták (Gerald Durrell).

Megjelent:
Micsoda társaság!
Tatárok a tengeren

Előkészületben:
Kilenc vesszőparipa
…és egy meglepetés!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Leleplezem a családomat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leleplezem a családomat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  212
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639820562
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2613116 / 1146213  TAGS:
  Online Leleplezem a családomat ebook, könyvet Leleplezem a családomat FB2, Download Leleplezem a családomat PDF , Download Leleplezem a családomat MOBI, Online Leleplezem a családomat könyvet, ingyenes letöltések Leleplezem a családomat IPhone, Online könyvet Leleplezem a családomat PDF, ingyenes Leleplezem a családomat DJVU, ingyenes letöltések Leleplezem a családomat TXT, letöltések Leleplezem a családomat RTF, Online Leleplezem a családomat FB2 , e-könyvet Leleplezem a családomat letöltések TXT, ingyenes Leleplezem a családomat letöltések könyvet, e-könyvet Leleplezem a családomat download MOBI, letöltések Leleplezem a családomat IPad, olvas Leleplezem a családomat MOBI, olvas Leleplezem a családomat DOC, ingyenes Leleplezem a családomat AWZ, Download e-könyvet Leleplezem a családomat iPad , ingyenes Leleplezem a családomat DJVU, Download Leleplezem a családomat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leleplezem a családomat DVD, olvas Leleplezem a családomat TXT, Book Leleplezem a családomat letöltések DJVU, Leleplezem a családomat letöltések könyvet ingyenes, Leleplezem a családomat letöltések könyvet pdf ingyenes, Leleplezem a családomat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leleplezem a családomat pdf ingyenes, Leleplezem a családomat letöltések könyvet epub ingyenes, Leleplezem a családomat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply