Leláncolt Prométheusz

Antalóczy Zoltán - Leláncolt Prométheusz

Szinte hihetetlen, de úgy igaz, hogy "virtuális értelemben" Zeusz főisten, istenségét és főhatalmát átmentve, amerikai milliárdos alakjában, az atomkorban, tovább folytatja öldöklő harcát Prométheusszal, aki a görög ókorban az istenek asztaláról elcsente a tüzet, hogy melegedjenek az emberek, legyen munkájuk és dolgozhassanak. Ma is úgy van ez, mint a görög ókorban. Az istenek asztalánál akkor is kevesen ültek és a többiek Prométheusz vezetésével valamennyien, mint a hangyák, barlangokban húzták meg magukat. Prométheusz azonban megtanította az embereket házat és hajót építeni, kézműves munkára, számolni, írni-olvasni, ruhát viselni, megkülönböztetni az évszakokat. Azután technikával és technikai haladással ajándékozta meg őket, majd egy nagy tengerek mosta nyugati kontinensen, atomtechnikára és atombombagyártásra is megtanította az emberiséget. Az ősellenség, a milliárdos alakját magára öltött Zeusz ezt már nem volt képes tovább nézni, így embereivel Prométheuszt újra a Kaukázus hatalmas hegye, az Ararát sziklás csúcsának szikláihoz láncoltatta és ma is naponta csap le reá egy saskeselyű, és májából lakmározik, mely minden éjjel újra nő!A Könyv Magyarul!


Letöltések Leláncolt Prométheusz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leláncolt Prométheusz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789632272047
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207087 / 1062958  TAGS:
  Online Leláncolt Prométheusz ebook, könyvet Leláncolt Prométheusz FB2, Download Leláncolt Prométheusz PDF , Download Leláncolt Prométheusz MOBI, Online Leláncolt Prométheusz könyvet, ingyenes letöltések Leláncolt Prométheusz IPhone, Online könyvet Leláncolt Prométheusz PDF, ingyenes Leláncolt Prométheusz DJVU, ingyenes letöltések Leláncolt Prométheusz TXT, letöltések Leláncolt Prométheusz RTF, Online Leláncolt Prométheusz FB2 , e-könyvet Leláncolt Prométheusz letöltések TXT, ingyenes Leláncolt Prométheusz letöltések könyvet, e-könyvet Leláncolt Prométheusz download MOBI, letöltések Leláncolt Prométheusz IPad, olvas Leláncolt Prométheusz MOBI, olvas Leláncolt Prométheusz DOC, ingyenes Leláncolt Prométheusz AWZ, Download e-könyvet Leláncolt Prométheusz iPad , ingyenes Leláncolt Prométheusz DJVU, Download Leláncolt Prométheusz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leláncolt Prométheusz DVD, olvas Leláncolt Prométheusz TXT, Book Leláncolt Prométheusz letöltések DJVU, Leláncolt Prométheusz letöltések könyvet ingyenes, Leláncolt Prométheusz letöltések könyvet pdf ingyenes, Leláncolt Prométheusz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leláncolt Prométheusz pdf ingyenes, Leláncolt Prométheusz letöltések könyvet epub ingyenes, Leláncolt Prométheusz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply