Legyél te a legjobb szülő!


Gyerekeket nevelni igazi kihívás, esetenként nehéz és kimerítő, hiszen nem használati utasítással érkeznek. Ha mégis azzal együtt jönnének, remélem, a Legyél te a legjobb szülő! lenne az. Ez a könyv legalább abban támogat téged, hogy magabiztos szülő légy, mert információkkal lát el, biztat és mindeközben még meg is nevettet.

A gyermeknevelés minden tevékenység közül talán a legfontosabb, mégis ez az, amire csak a legritkább esetben képeznek ki valakit. Furcsa, de igaz, hogy az emberek szinte mindenbe fektetnek energiát, kivéve abba, hogy megtanulják, miként lehet boldog, magabiztos és kiegyensúlyozott gyerekeket nevelni.

A szerző filozófiája egyszerű: a gyermeked a legjobbat érdemli! Megérdemli, hogy a lehető legjobb szülő legyél. Remélem, hogy e könyv olvasása közben több lehetőséget is felfedezel, és újszerű döntéseket hozol, amelyek mind gyermeked iránti jó szándékodon alapulnak. A könyv megközelítése tréningalapú, vagyis gyakran tesz fel olyan kérdéseket, amelyek hozzásegítenek, hogy megtaláld a családod és a saját magad igényeinek megfelelő választ. A szülői tanácsadás a bizalomra épül, ítélkezés és kritizálás nélkül teszi lehetővé, hogy megismerd a saját nevelési stílusodat. A célom, hogy te magad hozd felszínre a válaszaidat, hogy tisztán láss, iránymutatást kapj, és magabiztos szülő légy.

A szerző gyakorló pedagógus és anya, nevelési tanácsadó.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Legyél te a legjobb szülő! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Legyél te a legjobb szülő! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Panem Kft.
  Number of Pages:
  342
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  469 gr
  ISBN:
  0439001347447
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  SL#2103911102  TAGS:
  Online Legyél te a legjobb szülő! ebook, könyvet Legyél te a legjobb szülő! FB2, Download Legyél te a legjobb szülő! PDF , Download Legyél te a legjobb szülő! MOBI, Online Legyél te a legjobb szülő! könyvet, ingyenes letöltések Legyél te a legjobb szülő! IPhone, Online könyvet Legyél te a legjobb szülő! PDF, ingyenes Legyél te a legjobb szülő! DJVU, ingyenes letöltések Legyél te a legjobb szülő! TXT, letöltések Legyél te a legjobb szülő! RTF, Online Legyél te a legjobb szülő! FB2 , e-könyvet Legyél te a legjobb szülő! letöltések TXT, ingyenes Legyél te a legjobb szülő! letöltések könyvet, e-könyvet Legyél te a legjobb szülő! download MOBI, letöltések Legyél te a legjobb szülő! IPad, olvas Legyél te a legjobb szülő! MOBI, olvas Legyél te a legjobb szülő! DOC, ingyenes Legyél te a legjobb szülő! AWZ, Download e-könyvet Legyél te a legjobb szülő! iPad , ingyenes Legyél te a legjobb szülő! DJVU, Download Legyél te a legjobb szülő! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Legyél te a legjobb szülő! DVD, olvas Legyél te a legjobb szülő! TXT, Book Legyél te a legjobb szülő! letöltések DJVU, Legyél te a legjobb szülő! letöltések könyvet ingyenes, Legyél te a legjobb szülő! letöltések könyvet pdf ingyenes, Legyél te a legjobb szülő! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Legyél te a legjobb szülő! pdf ingyenes, Legyél te a legjobb szülő! letöltések könyvet epub ingyenes, Legyél te a legjobb szülő! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply