Légy jó önmagadhoz!


Könyvemben igyekszem eléd tárni, hogyan állhatsz ellen a külső és belső hangoknak, amelyek azt állítják, hogy értéktelen vagy. Fel a fejjel! Töltse el szívedet reménység! Ne hagyd, hogy a világ pesszimizmusa megfojtson elkeserítő üzeneteivel. Ha tökéletes nem is vagy, több benned a jó adottság, mint a hiba.
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Jó tanácsokat követve, kemény munkával olyannyira javíthatsz gyengeségeiden, hogy ne akadályozzanak az élet élvezetében.
Hagyj fel az önhanyagolással. Aligha segíthetsz másokon, ha magadon sem tudsz segíteni. Mindig szentelj magadnak annyi figyelmet, amennyit a szívedhez legközelebb állóknak szentelnél. Tanítsd meg a többieknek az önelfogadás erényét méghozzá úgy, hogy te magad jársz elöl jó példával. Paul Hauck

Van úgy, hogy az ember nem érzi jól magát a bőrében. Mintha semmi nem akarna sikerülni, mintha semminek nem is lenne értelme. Bezzeg mások Jó lenne ezen változtatni, de nincs meg hozzá az önbizalmunk. Hogyan tudnánk kievickélni ebből a csapdából? Paul Hauck szerint aki úrrá lesz önbizalomhiányán, és végre a saját kezébe veszi életének irányítását, az előtt az egyéni fejlődés óriási távlatai nyílhatnak meg. Ehhez mindenekelőtt az kell, hogy sikerrel küzdjünk meg olyan gátló és visszahúzó tényezőkkel, mint a kisebbségi érzés, a félénkség, az önsajnálat, a halogatás, a szorongás vagy a féltékenység. A Légy jó önmagadhoz! néhány pofonegyszerű irányelvet ajánl, melyekkel elkerülhető, hogy mi magunk legyünk önmagunk legádázabb ellensége.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Légy jó önmagadhoz! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Légy jó önmagadhoz! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789633551837
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598913 / 1144063
  Series:


  TAGS:
  Online Légy jó önmagadhoz! ebook, könyvet Légy jó önmagadhoz! FB2, Download Légy jó önmagadhoz! PDF , Download Légy jó önmagadhoz! MOBI, Online Légy jó önmagadhoz! könyvet, ingyenes letöltések Légy jó önmagadhoz! IPhone, Online könyvet Légy jó önmagadhoz! PDF, ingyenes Légy jó önmagadhoz! DJVU, ingyenes letöltések Légy jó önmagadhoz! TXT, letöltések Légy jó önmagadhoz! RTF, Online Légy jó önmagadhoz! FB2 , e-könyvet Légy jó önmagadhoz! letöltések TXT, ingyenes Légy jó önmagadhoz! letöltések könyvet, e-könyvet Légy jó önmagadhoz! download MOBI, letöltések Légy jó önmagadhoz! IPad, olvas Légy jó önmagadhoz! MOBI, olvas Légy jó önmagadhoz! DOC, ingyenes Légy jó önmagadhoz! AWZ, Download e-könyvet Légy jó önmagadhoz! iPad , ingyenes Légy jó önmagadhoz! DJVU, Download Légy jó önmagadhoz! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Légy jó önmagadhoz! DVD, olvas Légy jó önmagadhoz! TXT, Book Légy jó önmagadhoz! letöltések DJVU, Légy jó önmagadhoz! letöltések könyvet ingyenes, Légy jó önmagadhoz! letöltések könyvet pdf ingyenes, Légy jó önmagadhoz! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Légy jó önmagadhoz! pdf ingyenes, Légy jó önmagadhoz! letöltések könyvet epub ingyenes, Légy jó önmagadhoz! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply