Légy a felesége!


Lehet várni a mesebeli hercegre, de még neki is lyukas a zoknija.
Egy egyedülálló nő azt írta nekem, hogy nem a tökéletes, 10 pontos társat keresi – egy nyolcasnak is nagyon örülne. Sőt, éppen egy nyolcassal jár. Egy gond van csak: Mi van, ha ő egy másik nyolcast akar? Rájöttem, hogy sok más nővel egyetemben nekem is pontosan ez a bajom. A levélíró beletörődött abba, hogy a mesebeli hercegre való várakozás helyett beérje a megfelelő társsal, de arról már sejtelme sem volt, hogyan is valósítsa meg ezt a gyakorlatban. Ahogyan nekem sem. Mert mit is jelent az, hogy legyenek reálisabbak az elvárásaink? Mennyi kompromisszum a túl sok kompromisszum? Hogy tudnánk eldönteni, vajon túl válogatósak vagyunk-e, vagy tényleg nem illünk össze a másikkal? Mindenképpen választ akartam kapni ezekre a kérdésekre, ezért elhatároztam, hogy utánajárok a dolognak. Ez a könyv nem ad tanácsokat, nem társkeresőknek szóló kézikönyv. Azt írom meg benne őszintén, hogy miért nem úgy alakul a magánéletünk, ahogy elterveztük, és mi lehet ebben a mi szerepünk.
Lori Gottlieb, aki hirtelen rádöbbent, hogy negyven évesen még mindig egyedül él, kimondta (mások helyett is) a kimondhatatlant: talán nem a mesebeli herceg után kellene futnia, hanem meg kellene állapodnia egy elég jó férfi mellett. Ideje újragondolni, hogy mire van szükségünk egy párkapcsolatban. Amíg nem késő.A Könyv Magyarul!


Letöltések Légy a felesége! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Légy a felesége! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789635309634
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222108 / 1078029
  Series:


  TAGS:
  Online Légy a felesége! ebook, könyvet Légy a felesége! FB2, Download Légy a felesége! PDF , Download Légy a felesége! MOBI, Online Légy a felesége! könyvet, ingyenes letöltések Légy a felesége! IPhone, Online könyvet Légy a felesége! PDF, ingyenes Légy a felesége! DJVU, ingyenes letöltések Légy a felesége! TXT, letöltések Légy a felesége! RTF, Online Légy a felesége! FB2 , e-könyvet Légy a felesége! letöltések TXT, ingyenes Légy a felesége! letöltések könyvet, e-könyvet Légy a felesége! download MOBI, letöltések Légy a felesége! IPad, olvas Légy a felesége! MOBI, olvas Légy a felesége! DOC, ingyenes Légy a felesége! AWZ, Download e-könyvet Légy a felesége! iPad , ingyenes Légy a felesége! DJVU, Download Légy a felesége! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Légy a felesége! DVD, olvas Légy a felesége! TXT, Book Légy a felesége! letöltések DJVU, Légy a felesége! letöltések könyvet ingyenes, Légy a felesége! letöltések könyvet pdf ingyenes, Légy a felesége! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Légy a felesége! pdf ingyenes, Légy a felesége! letöltések könyvet epub ingyenes, Légy a felesége! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply