Legsikeresebb vezetési modellek

Frans Stevens - Steven Ten Have - Wouter Ten Have - Marcel Van Der Elst - Rácz Judit (Szerk.) - Legsikeresebb vezetési modellek

A könyv szerzői hetven, a világ különböző tájain dolgozó menedzsert, tanácsadót és kutatót kérdeztek meg arról, hogy a kezelhetetlenül sok menedzsment elmélet közül melyek segítik leginkább mindennapi munkájukat. Az így kiválasztott 56 modell tömör és jól követhető bemutatásán túl a szerzök kifejtik véleményüket ezek alkalmazhatóságának lehetőségeiról és korlátairól is.
Ne keresse az olvasó a könyvben a legnépszerűbb menedzsment módszerek toplistáját, a “jó menedzsment” receptúráját vagy egy újabb tudományos taxonómiát. A szerzők a modelleket olyan eszközöknek tekintik, melyek a szervezeteket és az aktív, illetve leendő menedzsereket támogatják a problémamegoldásban. A modellek tanulmányozása, értékelése és alkalmazása segítheti az olvasót mind a naiv csodavárás, mind a bénító szkepticizmus csapdájának elkerülésében.
A szerzők nem várják el Önöktől, hogy egyetértsenek értékelésükkel, arra azonban számítanak, hogy kellő érettséggel, intelligendával és ítélőképességgel fogják elhelyezni a könyv gondolatait munkájuk és tanulásuk kontextusába. “Jó volna, ha lenne egy üzleti iskola, ahol olyan dolgokat lehetne tanulni, amelyeket nem tanítanak az üzleti iskolákban” – vélte Charles Handy. Örülök, hogy magyarul is van már tankönyve ennek az iskolának.A Könyv Magyarul!


Letöltések Legsikeresebb vezetési modellek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Legsikeresebb vezetési modellek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  212
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  344 gr
  ISBN:
  9789639912113
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2123007 / 1021129
  Format:


  TAGS:
  Online Legsikeresebb vezetési modellek ebook, könyvet Legsikeresebb vezetési modellek FB2, Download Legsikeresebb vezetési modellek PDF , Download Legsikeresebb vezetési modellek MOBI, Online Legsikeresebb vezetési modellek könyvet, ingyenes letöltések Legsikeresebb vezetési modellek IPhone, Online könyvet Legsikeresebb vezetési modellek PDF, ingyenes Legsikeresebb vezetési modellek DJVU, ingyenes letöltések Legsikeresebb vezetési modellek TXT, letöltések Legsikeresebb vezetési modellek RTF, Online Legsikeresebb vezetési modellek FB2 , e-könyvet Legsikeresebb vezetési modellek letöltések TXT, ingyenes Legsikeresebb vezetési modellek letöltések könyvet, e-könyvet Legsikeresebb vezetési modellek download MOBI, letöltések Legsikeresebb vezetési modellek IPad, olvas Legsikeresebb vezetési modellek MOBI, olvas Legsikeresebb vezetési modellek DOC, ingyenes Legsikeresebb vezetési modellek AWZ, Download e-könyvet Legsikeresebb vezetési modellek iPad , ingyenes Legsikeresebb vezetési modellek DJVU, Download Legsikeresebb vezetési modellek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Legsikeresebb vezetési modellek DVD, olvas Legsikeresebb vezetési modellek TXT, Book Legsikeresebb vezetési modellek letöltések DJVU, Legsikeresebb vezetési modellek letöltések könyvet ingyenes, Legsikeresebb vezetési modellek letöltések könyvet pdf ingyenes, Legsikeresebb vezetési modellek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Legsikeresebb vezetési modellek pdf ingyenes, Legsikeresebb vezetési modellek letöltések könyvet epub ingyenes, Legsikeresebb vezetési modellek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply