Leányregény


Egy fiatalasszony valamikor a hetvenes években a Fekete-tengerhez megy nyaralni. S bár Erdélyt, Romániát, gyermekkora helyszínét jól ismeri, azért ez az út is képes annyi újdonságot és érdekességet felkínálni, mint bármely más út általában.
Polcz Alaine egy kötelességtudó útleírással ellentétben történetmeséléssel emeli ki azokat a mozzanatokat, amelyek minden kommentár nélkül, önmagukban képesek megvillantani a másságot, megérteni akarásával pedig elmélyíti a tengerparti nyaralás történetét, és felidézi a hajdani kelet-európai szeglet mindennapjait: a barátságos besúgókat, az utcasarki adok-veszeket, a félelmet és a túlélni akarást.A Könyv Magyarul!


Letöltések Leányregény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leányregény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  134
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789636764432
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2059490 / 1050173  TAGS:
  Online Leányregény ebook, könyvet Leányregény FB2, Download Leányregény PDF , Download Leányregény MOBI, Online Leányregény könyvet, ingyenes letöltések Leányregény IPhone, Online könyvet Leányregény PDF, ingyenes Leányregény DJVU, ingyenes letöltések Leányregény TXT, letöltések Leányregény RTF, Online Leányregény FB2 , e-könyvet Leányregény letöltések TXT, ingyenes Leányregény letöltések könyvet, e-könyvet Leányregény download MOBI, letöltések Leányregény IPad, olvas Leányregény MOBI, olvas Leányregény DOC, ingyenes Leányregény AWZ, Download e-könyvet Leányregény iPad , ingyenes Leányregény DJVU, Download Leányregény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leányregény DVD, olvas Leányregény TXT, Book Leányregény letöltések DJVU, Leányregény letöltések könyvet ingyenes, Leányregény letöltések könyvet pdf ingyenes, Leányregény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leányregény pdf ingyenes, Leányregény letöltések könyvet epub ingyenes, Leányregény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply