Láthatatlan ember

Gárdonyi Géza - Láthatatlan ember

"Kérdezzétek Konstantinápolyban: ki ismeri Zétát? Mindenki azt mondja: – Én is. És némelyek hozzáteszik: – Könyvtárosa ő a császárnak, és barátja a jeles Priszkosznak. Bölcs és becsületes ember. A szíve arany. Hát én volnék az a Zéta. S bizony mondom: nem ismer engem senki. Igaz, hogy könyvtárosa vagyok a császárnak, és hogy Priszkosz szeret engem, de bölcs ember nem vagyok. A becsületem se folt nélkül való. És hát emberszeretetről szólhat-e az olyan, aki ölt? Öltem. Embert öltem, nem is egyet: százat. Loptam is, csaltam is. Mindezt megírtam ebben a könyvemben, mintha gyónnék. A bölcsességemet is megítélhetik ebből, vagyis a bolondságomat, amelynél nagyobbat ember még nem követett el." – Részlet a könyvbőlA Könyv Magyarul!


Letöltések Láthatatlan ember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Láthatatlan ember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789632760285
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206654 / 1062494
  Series:


  TAGS:
  Online Láthatatlan ember ebook, könyvet Láthatatlan ember FB2, Download Láthatatlan ember PDF , Download Láthatatlan ember MOBI, Online Láthatatlan ember könyvet, ingyenes letöltések Láthatatlan ember IPhone, Online könyvet Láthatatlan ember PDF, ingyenes Láthatatlan ember DJVU, ingyenes letöltések Láthatatlan ember TXT, letöltések Láthatatlan ember RTF, Online Láthatatlan ember FB2 , e-könyvet Láthatatlan ember letöltések TXT, ingyenes Láthatatlan ember letöltések könyvet, e-könyvet Láthatatlan ember download MOBI, letöltések Láthatatlan ember IPad, olvas Láthatatlan ember MOBI, olvas Láthatatlan ember DOC, ingyenes Láthatatlan ember AWZ, Download e-könyvet Láthatatlan ember iPad , ingyenes Láthatatlan ember DJVU, Download Láthatatlan ember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Láthatatlan ember DVD, olvas Láthatatlan ember TXT, Book Láthatatlan ember letöltések DJVU, Láthatatlan ember letöltések könyvet ingyenes, Láthatatlan ember letöltések könyvet pdf ingyenes, Láthatatlan ember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Láthatatlan ember pdf ingyenes, Láthatatlan ember letöltések könyvet epub ingyenes, Láthatatlan ember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply