Lányok és férfiak

Joanna Trollope - Lányok és férfiak

Jamest rettenetesen felzaklatja, hogy autójával véletlenül elüt egy idős hölgyet. Barátnője, Kate számára azonban az eset kapcsán felmerül egy kérdés: mit keres ő James mellett, aki huszonöt évvel idősebb nála, aki elfelejti magával vinni a szemüvegét, és elüt egy bicikliző idős nőt? James legjobb barátja, Hugh élete is válságba került, látszólag tökéletes és nála jóval fiatalabb felesége, Julia mellett. Hugh egykoron Nagy-Britannia legismertebb híradósa volt, de csillaga már hanyatlóban van Juliáé viszont emelkedik: elindul jól jövedelmező tévés karrierje.
Négy ember két meglett férfi és két fiatal nő, akik a lányaik lehetnének küszködik az elégedetlenséggel, miközben két párkapcsolat kerül a szakadék szélére. Melléjük csapódik még egy Miss Bachelor nevű, függetlenségét hevesen védelmező vénkisasszony, és a kibontakozó események mindannyiuk életét örökre megváltoztatják. Új kapcsolatok szövődnek, régi kételyek kerülnek felszínre, családok és sorsok zilálódnak össze.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lányok és férfiak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lányok és férfiak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  514 gr
  ISBN:
  9789630984836
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2676017 / 1154475
  Translator:


  TAGS:
  Online Lányok és férfiak ebook, könyvet Lányok és férfiak FB2, Download Lányok és férfiak PDF , Download Lányok és férfiak MOBI, Online Lányok és férfiak könyvet, ingyenes letöltések Lányok és férfiak IPhone, Online könyvet Lányok és férfiak PDF, ingyenes Lányok és férfiak DJVU, ingyenes letöltések Lányok és férfiak TXT, letöltések Lányok és férfiak RTF, Online Lányok és férfiak FB2 , e-könyvet Lányok és férfiak letöltések TXT, ingyenes Lányok és férfiak letöltések könyvet, e-könyvet Lányok és férfiak download MOBI, letöltések Lányok és férfiak IPad, olvas Lányok és férfiak MOBI, olvas Lányok és férfiak DOC, ingyenes Lányok és férfiak AWZ, Download e-könyvet Lányok és férfiak iPad , ingyenes Lányok és férfiak DJVU, Download Lányok és férfiak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lányok és férfiak DVD, olvas Lányok és férfiak TXT, Book Lányok és férfiak letöltések DJVU, Lányok és férfiak letöltések könyvet ingyenes, Lányok és férfiak letöltések könyvet pdf ingyenes, Lányok és férfiak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lányok és férfiak pdf ingyenes, Lányok és férfiak letöltések könyvet epub ingyenes, Lányok és férfiak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply