Lángvető

Cinda Williams Chima - Lángvető

Hán sarja Adrián, röviden Ád, Zordonföld uralkodóházának sarja, a Szürke Farkas vérvonalának őrzője. Gyógyításra képezték, nagy varázserővel rendelkezik és bosszúra szomjas. Sokáig bujkálnia kellett, mivel egy gyilkosságsorozat veszélybe sodorta az egész birodalmat, most azonban kevés választja el attól, hogy végezzen az öldöklések felelősével, Elán kegyetlen királyával. Hamarosan gyötrő kérdéssel kell szembenéznie: képes-e az erejét a gyógyítás mellett pusztításra is használni?
Lángszín Szonja egy delphi kocsmáros lánya, a tarkóján különös mágusjellel, amiért egyesek képesek tűvé tenni érte a Hét Királyságot, sőt talán az egész világot is. Amikor hajtóvadászat indul ellene, Szonja úgy véli, hogy a dolognak több köze van a szabotőr tevékenységéhez, semmint a születéskor kapott átkához. Szonja ugyanis robbantó a bányában, aki lelkében sárkányokkal társalog. Nem kaphatják el, ezért kénytelen menekülni.
Ád és Szonja útja a hatalmas birodalom különböző szegleteiből indul, de miután Elánban összetalálkoznak, minden megváltozik. Nem csak egymást menthetik meg oly módon, ahogy soha nem gondolták volna, de talán még a reményt is felébreszthetik a kietlen vidéken.
A Lángvető nagy ívű és lélegzetelállító fantasy a többszörös New York Times Bestseller írónő, Cinda Williams Chima tollából, aki ezzel végre Magyarországon is bemutatkozik. Gonosz erők és bizonytalan próbálkozások ütköznek meg, sárkányok sziluettje hasítja az égboltot, barátok és váratlan szövetségesek fognak össze, titokzatos mágusok járják a vidéket, és még egy császárnő is készülődik valahol a távolban, minden tengereken túl.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lángvető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lángvető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  410
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  402 gr
  ISBN:
  9789634192350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2695757 / 1164110
  Series:


  TAGS:
  Online Lángvető ebook, könyvet Lángvető FB2, Download Lángvető PDF , Download Lángvető MOBI, Online Lángvető könyvet, ingyenes letöltések Lángvető IPhone, Online könyvet Lángvető PDF, ingyenes Lángvető DJVU, ingyenes letöltések Lángvető TXT, letöltések Lángvető RTF, Online Lángvető FB2 , e-könyvet Lángvető letöltések TXT, ingyenes Lángvető letöltések könyvet, e-könyvet Lángvető download MOBI, letöltések Lángvető IPad, olvas Lángvető MOBI, olvas Lángvető DOC, ingyenes Lángvető AWZ, Download e-könyvet Lángvető iPad , ingyenes Lángvető DJVU, Download Lángvető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lángvető DVD, olvas Lángvető TXT, Book Lángvető letöltések DJVU, Lángvető letöltések könyvet ingyenes, Lángvető letöltések könyvet pdf ingyenes, Lángvető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lángvető pdf ingyenes, Lángvető letöltések könyvet epub ingyenes, Lángvető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply