Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam


Tudományos thriller valódi, élő szereplőkkel.

Lebilincselő visszaemlékezés a New York Post fiatal újságírójának tollából, aki ritka és ijesztő betegséggel vívott csatát.

Susannah Cahalan egy napon furcsa kórteremben ébredt – az ágyhoz szíjazva, felügyelet alatt, mozgásra és beszédre képtelenül. Az egyhónapos kórházi tartózkodása alatt készült kartonjai pszichózisról, agresszióról és veszélyes instabilitásról tanúskodnak. Pedig néhány hete még egészséges, élettel teli huszonnégy éves volt, élete első komoly kapcsolatában, felfelé ívelő karrierrel.

Susannah lenyűgöző könyve tulajdonképpen egy krónika, mely megvilágítja a betegség kifürkészhetetlen ösvényeit, és megismerteti azt a szerencsés felfedezést, ami végül megmentette az életét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  342
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  410 gr
  ISBN:
  9789633738634
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2564204 / 1124463
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam ebook, könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam FB2, Download Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam PDF , Download Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam MOBI, Online Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam könyvet, ingyenes letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam IPhone, Online könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam PDF, ingyenes Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam DJVU, ingyenes letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam TXT, letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam RTF, Online Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam FB2 , e-könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések TXT, ingyenes Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések könyvet, e-könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam download MOBI, letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam IPad, olvas Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam MOBI, olvas Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam DOC, ingyenes Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam AWZ, Download e-könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam iPad , ingyenes Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam DJVU, Download Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam DVD, olvas Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam TXT, Book Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések DJVU, Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések könyvet ingyenes, Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések könyvet pdf ingyenes, Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam pdf ingyenes, Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam letöltések könyvet epub ingyenes, Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply