Láng az őszutóban


Szabó Ferenc S.J. (szül. 1931) 1953-ban lépett a jezsuita rendbe. Az 1956-os forradalom leverése után külföldre távozott. A belgiumi Leuvenben végezte rendi tanulmányait; 1962-ben Brüsszelben szentelték pappá. Miután 1966-ban Párizsban teológiai doktorátust szerzett, egy negyedszázadon át a Vatikáni Rádió magyar műsorának szerkesztője/vezetője volt. 1992-ben költözött haza; Budapesten a Távlatok c. folyóirat főszerkesztője.
Számos irodalomkritikai, filozófiai és teológiai tanulmánykötet szerzője. 1981-től versekkel és műfordításokkal is jelentkezett. Francia írók és gondolkodók magyar nyelvű tolmácsolásáért Illyés Gyula-díjjal tüntették ki. Mostani kötete mintegy másfél évtizedet átölelő személyes vallomások gyűjteménye: interjúk, naplójegyzetek és útleírások, valamint újabb műfordítások és versek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Láng az őszutóban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Láng az őszutóban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Dedikált
  Size:
  14 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  286
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639097098
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1997


  TAGS:
  Online Láng az őszutóban ebook, könyvet Láng az őszutóban FB2, Download Láng az őszutóban PDF , Download Láng az őszutóban MOBI, Online Láng az őszutóban könyvet, ingyenes letöltések Láng az őszutóban IPhone, Online könyvet Láng az őszutóban PDF, ingyenes Láng az őszutóban DJVU, ingyenes letöltések Láng az őszutóban TXT, letöltések Láng az őszutóban RTF, Online Láng az őszutóban FB2 , e-könyvet Láng az őszutóban letöltések TXT, ingyenes Láng az őszutóban letöltések könyvet, e-könyvet Láng az őszutóban download MOBI, letöltések Láng az őszutóban IPad, olvas Láng az őszutóban MOBI, olvas Láng az őszutóban DOC, ingyenes Láng az őszutóban AWZ, Download e-könyvet Láng az őszutóban iPad , ingyenes Láng az őszutóban DJVU, Download Láng az őszutóban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Láng az őszutóban DVD, olvas Láng az őszutóban TXT, Book Láng az őszutóban letöltések DJVU, Láng az őszutóban letöltések könyvet ingyenes, Láng az őszutóban letöltések könyvet pdf ingyenes, Láng az őszutóban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Láng az őszutóban pdf ingyenes, Láng az őszutóban letöltések könyvet epub ingyenes, Láng az őszutóban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply