Láncreakció


A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje.

Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret, és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.
Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Láncreakció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Láncreakció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  518 gr
  ISBN:
  9789633735985
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239118 / 1093632
  Series:


  TAGS:
  Online Láncreakció ebook, könyvet Láncreakció FB2, Download Láncreakció PDF , Download Láncreakció MOBI, Online Láncreakció könyvet, ingyenes letöltések Láncreakció IPhone, Online könyvet Láncreakció PDF, ingyenes Láncreakció DJVU, ingyenes letöltések Láncreakció TXT, letöltések Láncreakció RTF, Online Láncreakció FB2 , e-könyvet Láncreakció letöltések TXT, ingyenes Láncreakció letöltések könyvet, e-könyvet Láncreakció download MOBI, letöltések Láncreakció IPad, olvas Láncreakció MOBI, olvas Láncreakció DOC, ingyenes Láncreakció AWZ, Download e-könyvet Láncreakció iPad , ingyenes Láncreakció DJVU, Download Láncreakció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Láncreakció DVD, olvas Láncreakció TXT, Book Láncreakció letöltések DJVU, Láncreakció letöltések könyvet ingyenes, Láncreakció letöltések könyvet pdf ingyenes, Láncreakció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Láncreakció pdf ingyenes, Láncreakció letöltések könyvet epub ingyenes, Láncreakció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply