Lakodalom az Állatkertben


A közelmúltban elhunyt Rinyai László (polgári nevén Oberding László)
1973 novemberében kezdett bele hatalmas tervébe, hogy valós történeteken keresztül megírja a 20. század második felének irodalmi tükrét egy olyan keretes elbeszélés-gyűjtemény formájában, amely a reneszánsz hagyományokat követi. Ennek egyes részei megjelentek az Irodalom visszavág című folyóiratban, illetve 2009-ben önálló kötet formájában egy kis rész Tetrameron I. Ízelítő címmel. 2011-ben jelent meg második kötete, a Különleges házasság, amelynek címadó novellája
nagyszülei – tényleg különös körülmények között, háborúban létrejött – házasságáról szól.

Rinyai László 1967-től Budapesten élt, 1982-től családjával az Igmándi utcában. E kötetet felesége, szellemi hagyatékának gondozója rendezte sajtó alá.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lakodalom az Állatkertben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lakodalom az Állatkertben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  135 gr
  ISBN:
  9786155110863
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692138 / 1162064  TAGS:
  Online Lakodalom az Állatkertben ebook, könyvet Lakodalom az Állatkertben FB2, Download Lakodalom az Állatkertben PDF , Download Lakodalom az Állatkertben MOBI, Online Lakodalom az Állatkertben könyvet, ingyenes letöltések Lakodalom az Állatkertben IPhone, Online könyvet Lakodalom az Állatkertben PDF, ingyenes Lakodalom az Állatkertben DJVU, ingyenes letöltések Lakodalom az Állatkertben TXT, letöltések Lakodalom az Állatkertben RTF, Online Lakodalom az Állatkertben FB2 , e-könyvet Lakodalom az Állatkertben letöltések TXT, ingyenes Lakodalom az Állatkertben letöltések könyvet, e-könyvet Lakodalom az Állatkertben download MOBI, letöltések Lakodalom az Állatkertben IPad, olvas Lakodalom az Állatkertben MOBI, olvas Lakodalom az Állatkertben DOC, ingyenes Lakodalom az Állatkertben AWZ, Download e-könyvet Lakodalom az Állatkertben iPad , ingyenes Lakodalom az Állatkertben DJVU, Download Lakodalom az Állatkertben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lakodalom az Állatkertben DVD, olvas Lakodalom az Állatkertben TXT, Book Lakodalom az Állatkertben letöltések DJVU, Lakodalom az Állatkertben letöltések könyvet ingyenes, Lakodalom az Állatkertben letöltések könyvet pdf ingyenes, Lakodalom az Állatkertben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lakodalom az Állatkertben pdf ingyenes, Lakodalom az Állatkertben letöltések könyvet epub ingyenes, Lakodalom az Állatkertben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply