L. és W.

Kroó András - L. és W.

E kötet darabjait – be kell vallanom – egy kicsit a véletlen válogatta össze. Ám mint tudjuk, a véletlen sem történik véletlenül, így hamarosan kiderült, mi ad ezekhez az írásokhoz közös nézőpontot. A megfejtést, azt hiszem a könyv három része közé illesztett átvezető szakaszok szolgáltatják. Egyrészt tehát a Gulácsy-idézet öltözékváltoztatásra utaló sorai, melyek nem beszélnek ugyan álruhába bújásról, de az "ivoár harisnya" vagy "a régi veneziai csipke" emlegetésével éreztetik: az új kellékek némiképp új személyiséget is követelnek. Másrészt meg a Dekameronból való szöveg, melyben az alkotó agynak és szívnek arról a szabadságáról esik szó, amely az emberi nem üdvösségéért kereszthalált vállaló férfi lábát "néha egy szeggel, néha pedig kettővel szegzi a kereszthez".
Az értelmiségi napló a "szerelmi varázs"-ban feltámadó és összeroppanó orvos sorsát egy fantasztikus Cazotte-történet támfalainak vetett háttal mondja el. A Furcsa mesék – egy képzeletbeli hármasugrás legkisebb elrugaszkodásaként – főként megint a szerelemről és az erkölcsről példálóznak, eközben azonban igen bátran egy ír mese, a Gesta Romanorum egy exempluma vagy éppen egy ál-La Fontaine-mese mögé hátrálnak be. Végül az L. és W. már nyílt sisakkal vállalja, hogy bár ő ő (vagyis mai történet Klinger Tamás festő üstökösszerű pályájáról), egyúttal azonban lenyomata is egy korok fölött ellebegő problémának, mely legplasztikusabb formáját az idők folyamán talán a Leopold és Wolfgang Amadeus Mozart közötti viszonyban nyerte el.A Könyv Magyarul!


Letöltések L. és W. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések L. és W. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  343
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632115961
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1984
  Commodity code:


  TAGS:
  Online L. és W. ebook, könyvet L. és W. FB2, Download L. és W. PDF , Download L. és W. MOBI, Online L. és W. könyvet, ingyenes letöltések L. és W. IPhone, Online könyvet L. és W. PDF, ingyenes L. és W. DJVU, ingyenes letöltések L. és W. TXT, letöltések L. és W. RTF, Online L. és W. FB2 , e-könyvet L. és W. letöltések TXT, ingyenes L. és W. letöltések könyvet, e-könyvet L. és W. download MOBI, letöltések L. és W. IPad, olvas L. és W. MOBI, olvas L. és W. DOC, ingyenes L. és W. AWZ, Download e-könyvet L. és W. iPad , ingyenes L. és W. DJVU, Download L. és W. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések L. és W. DVD, olvas L. és W. TXT, Book L. és W. letöltések DJVU, L. és W. letöltések könyvet ingyenes, L. és W. letöltések könyvet pdf ingyenes, L. és W. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet L. és W. pdf ingyenes, L. és W. letöltések könyvet epub ingyenes, L. és W. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply