L’Égyptien hiéroglyphique

Jean-Pierre Guglielmi - L'Égyptien hiéroglyphique

Nem meglepő, hogy az egyiptológiában élen járó franciák készítettek egy hieroglifát oktató nyelvi szettet az Ókori Egyiptom szerelmeseinek, hogy autodidakta módon sajátíthassák el a hieroglifák nyelvét. A kiadvány franciául beszélők részére készült, 100 leckét tartalmaz és 2 óra 10 perc hanganyagot, tehát a feliratok nyelve meg is elevenedik. A történelem három évezrede során a nyelv számos változáson ment keresztül. Ez a kiadvány a klasszikus irodalom nyelvét kívánja bemutatni, mely i.e. 2200 és 1500 között volt használatban és számos monumentális alkotáson megtalálható feliratként, mely a laikus szemlélőnek szinte díszítő elem. Ez a progresszív módszer vezeti a tanulót a nyelv és a hieroglifikus írás elsajátításának útján, mely korántsem könnyű. De lám nem lehetetlen, a franciák ezt is megcsinálták. A kiadvány segítségével elmélyülhet egy szenvedélyes nép univerzumában.Több mint régészeti utazás!A Könyv Magyarul!


Letöltések L’Égyptien hiéroglyphique ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések L’Égyptien hiéroglyphique ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  844
  Cover:
  IN BOX
  Weight:
  1010 gr
  ISBN:
  9782700521108
  Language:
  FRENCH
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209919 / 1066079
  Series:


  TAGS:
  Online L’Égyptien hiéroglyphique ebook, könyvet L’Égyptien hiéroglyphique FB2, Download L’Égyptien hiéroglyphique PDF , Download L’Égyptien hiéroglyphique MOBI, Online L’Égyptien hiéroglyphique könyvet, ingyenes letöltések L’Égyptien hiéroglyphique IPhone, Online könyvet L’Égyptien hiéroglyphique PDF, ingyenes L’Égyptien hiéroglyphique DJVU, ingyenes letöltések L’Égyptien hiéroglyphique TXT, letöltések L’Égyptien hiéroglyphique RTF, Online L’Égyptien hiéroglyphique FB2 , e-könyvet L’Égyptien hiéroglyphique letöltések TXT, ingyenes L’Égyptien hiéroglyphique letöltések könyvet, e-könyvet L’Égyptien hiéroglyphique download MOBI, letöltések L’Égyptien hiéroglyphique IPad, olvas L’Égyptien hiéroglyphique MOBI, olvas L’Égyptien hiéroglyphique DOC, ingyenes L’Égyptien hiéroglyphique AWZ, Download e-könyvet L’Égyptien hiéroglyphique iPad , ingyenes L’Égyptien hiéroglyphique DJVU, Download L’Égyptien hiéroglyphique e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések L’Égyptien hiéroglyphique DVD, olvas L’Égyptien hiéroglyphique TXT, Book L’Égyptien hiéroglyphique letöltések DJVU, L’Égyptien hiéroglyphique letöltések könyvet ingyenes, L’Égyptien hiéroglyphique letöltések könyvet pdf ingyenes, L’Égyptien hiéroglyphique pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet L’Égyptien hiéroglyphique pdf ingyenes, L’Égyptien hiéroglyphique letöltések könyvet epub ingyenes, L’Égyptien hiéroglyphique ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply