L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált


Jane Robertset, az új valóságshow-sztárt nemrégiben árulta el az egyik legjobb barátnője, úgyhogy megtanult pár dolgot. Legfőképpen azt, hogy kikben bízhat. Hollywoodban pedig ez a lista igen rövid.
Habár a bulvársajtónak feltett szándéka feszültséget szítani közte és exbarátnője – egyben szereplőtársa – Madison Parker között, Jane kézbe akarja venni a sorsát. Első lépésként megfogadja, hogy nem pasizik, a pasikkal úgyis csak baj van. Ám amikor újra felbukkan gimnáziumi kedvese, Caleb, illetve Los Angeles-i kiszemeltje, Braden, s a fiúk édesebbek, mint valaha, Jane-nek nehezére esik betartani a fogadalmát.
Legjobb barátnőjének, Scarlettnek csupán egyetlen srácon jár az esze: új barátján, Liamen. A lánynak, akinek a szerelem mindeddig üres fogalom volt, most lángra gyúlt a szíve. A gond az, hogy ha az ember egy népszerű valóságshow szereplője, a kamerák előtt más fiúkkal kell hetyegnie, Liam pedig nem szívesen tesz úgy, mintha köze se lenne Scarlett szerelmi életéhez.
Amikor aztán az események elszabadulnak, Jane sokkoló felfedezést tesz. Olyat, ami a többieket is rádöbbenti, hogy a valóság egészen más, mint amit addig hittek .

Valódi csemege ez a regény. A tévésztár, Lauren Conrad most félrehúzza a függönyt, és megmutatja, hogy az igazi dráma a színfalak mögött zajlik.
Látszat és valóság sokszor elválik egymástól, legyen szó akár barátságról, szerelemről, érvényesülésről vagy a sztárvilágról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789633738795
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2565509 / 1139332
  Series:


  TAGS:
  Online L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált ebook, könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált FB2, Download L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált PDF , Download L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált MOBI, Online L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált könyvet, ingyenes letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált IPhone, Online könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált PDF, ingyenes L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált DJVU, ingyenes letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált TXT, letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált RTF, Online L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált FB2 , e-könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések TXT, ingyenes L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések könyvet, e-könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált download MOBI, letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált IPad, olvas L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált MOBI, olvas L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált DOC, ingyenes L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált AWZ, Download e-könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált iPad , ingyenes L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált DJVU, Download L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált DVD, olvas L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált TXT, Book L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések DJVU, L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések könyvet ingyenes, L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések könyvet pdf ingyenes, L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált pdf ingyenes, L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált letöltések könyvet epub ingyenes, L.A. Candy 3. – Cukor és máz – kartonált ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply