Kutyák


A háziasított élőlények közül mindössze egyetlenegy vált az embernek egyúttal a társává is – a kutya. Kapcsolatuk szorosra fonódott, és immár sokezer évre nyúlik vissza. Ez a szövetség kizárólag azért jöhetett létre, mert a kutya rendkívül alkalmazkodó, roppant tanulékony lény, és közösségi érzéke is igen fejlett. Az ember befogadta a családjába a kutyát, a kutya pedig ettől kezdve az embercsaládot tekintette saját falkájának. A házikutya mind a mai napig sokféle feladatra alkalmas: vadászatra, őrzésre-védésre, nyomkövetésre, pásztorkodásra és nyájőrzésre éppen úgy, mint vakvezetésre, s arra, hogy a család kedvence legyen. Már csak önmagáért is szeretjük a kutyát, de becsüljük minden álnokságtól mentes, egyenes jellemét is, azt, ahogyan keresi az ember társaságát, ahogyan ragaszkodik és ahogyan állhatatos a szeretetben. A mi szemünkben mindezek a tulajdonságok erényeknek minősülnek, ezért nevezzük a kutyát „hűségesnek”. A kutyát megvásárolhatjuk, de pénzzel soha nem nyerhetjük el a barátságát. A meghitt viszony nem magától alakul ki, hanem a bizalomra épül, s apránként, az idő múltával bontakozik ki: naponta kell foglalkoznunk a kutyánkkal, és türelemmel kell bánnunk vele, ha barátságot várunk tőle.
A Mi MICSODA könyvsorozat jelen kötetével szeretnénk felkelteni az érdeklődést kedvelt, négylábú barátaink iránt, s megkönnyíteni a leendő kutyatulajdonosok számára a fajta kiválasztását, bemutatni a népszerű fajtákat, és megismertetni az olvasókat mindazokkal az alapvető
tudnivalókkal, amelyek elengedhetetlenek a hasznos és kellemes együttéléshez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kutyák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kutyák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789639446533
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2160516 / 1036200
  Series:


  TAGS:
  Online Kutyák ebook, könyvet Kutyák FB2, Download Kutyák PDF , Download Kutyák MOBI, Online Kutyák könyvet, ingyenes letöltések Kutyák IPhone, Online könyvet Kutyák PDF, ingyenes Kutyák DJVU, ingyenes letöltések Kutyák TXT, letöltések Kutyák RTF, Online Kutyák FB2 , e-könyvet Kutyák letöltések TXT, ingyenes Kutyák letöltések könyvet, e-könyvet Kutyák download MOBI, letöltések Kutyák IPad, olvas Kutyák MOBI, olvas Kutyák DOC, ingyenes Kutyák AWZ, Download e-könyvet Kutyák iPad , ingyenes Kutyák DJVU, Download Kutyák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kutyák DVD, olvas Kutyák TXT, Book Kutyák letöltések DJVU, Kutyák letöltések könyvet ingyenes, Kutyák letöltések könyvet pdf ingyenes, Kutyák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kutyák pdf ingyenes, Kutyák letöltések könyvet epub ingyenes, Kutyák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply