Kutyabajok

Dr. Mátray Árpád - Kutyabajok

Akaratomon kívül lettem rádiós állatorvossá. Azzá tettek a hallgatók. Kérdéseikkel, bátorító, köszönő, esetenként bíráló üzeneteikkel, telefonhívásaikkal.
Az ezredik adás táján megfordult a fejemben, hogy talán kár lenne veszni hagyni azt a sok gyakorlatias kérdést és az azokra adott válaszokat, amelyek kialakításában igen sok munkám fekszik. Ezért azután, amikor a hallgatók nem csak kérdeztek, hanem már kértek is arra, hogy az adásokban elhangzottakat nyomtatott formában is, bármikor elolvashassák, eldöntöttem, hogy a leggyakorlatiasabb, legérdekesebb, és leginkább közérdekű témákat könyv formájában is megszerkesztem, és ha adódik rá lehetőség, megjelentetem."
Dr. Mátray Árpád (könyv szerzője)
A szerző több mint 5000 állategészségügyi témájú hallgatói kérdésre válaszolt az elmúlt 10 esztendőben, a Magyar Rádió "Hajnal-Táj" című műsorában.
Az első most megjelenő kötet a kutyatulajdonosoknak (a "gazdiknak") és kutyákkal foglalkozó szakembereknek (állatvédők, -tenyésztők, kutyakozmetikusok, kutyapanziósok stb.) válhat hasznos segédeszközévé.
Bízunk benne, hogy a kérdések és feleletek elolvasásával hozzájárulunk kedvenc állataik egészségének megóvásához, gyógyulásához.

A könyvben szereplő kérdések a következő témák köré csoportosulnak:
Élősködők
Emésztőrendszer
Érzékszervek
Etetés, takarmányozás
Idegrendszer
Keringési szervek
Kültakaró
Légzőszervek
Mozgásszervek
Sebek, sérülések
Viselkedés
Vizeletkiválasztó szervek
Egyéb
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kutyabajok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kutyabajok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  374 gr
  ISBN:
  9789639695214
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2702014 / 1167905  TAGS:
  Online Kutyabajok ebook, könyvet Kutyabajok FB2, Download Kutyabajok PDF , Download Kutyabajok MOBI, Online Kutyabajok könyvet, ingyenes letöltések Kutyabajok IPhone, Online könyvet Kutyabajok PDF, ingyenes Kutyabajok DJVU, ingyenes letöltések Kutyabajok TXT, letöltések Kutyabajok RTF, Online Kutyabajok FB2 , e-könyvet Kutyabajok letöltések TXT, ingyenes Kutyabajok letöltések könyvet, e-könyvet Kutyabajok download MOBI, letöltések Kutyabajok IPad, olvas Kutyabajok MOBI, olvas Kutyabajok DOC, ingyenes Kutyabajok AWZ, Download e-könyvet Kutyabajok iPad , ingyenes Kutyabajok DJVU, Download Kutyabajok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kutyabajok DVD, olvas Kutyabajok TXT, Book Kutyabajok letöltések DJVU, Kutyabajok letöltések könyvet ingyenes, Kutyabajok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kutyabajok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kutyabajok pdf ingyenes, Kutyabajok letöltések könyvet epub ingyenes, Kutyabajok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply