Kurtizán


A kurtizán a Belle Epoque elegáns francia „öröm-kastélyai" és a 19. századi perzsa nők szigorúan őrzött világai között játszódik. A középpontban három különleges nő áll: Madame Gabrielle, a kurtizán, kinek sorsszerű viszonya a perzsa sahhal kihat lánya, Françoise és lázadó unokája, Simone életére. Simone utazása egy gyilkos gyémánt-ügyletbe torkollik, és reá vár a feladat, hogy egy ősi kultúra titkai közt reménytelenül kutatva lelje meg az igazságot.
A történet egyik hősnője a tehetséges és bátor francia-zsidó asszony, Madame Gabrielle, aki a „múló boldogság exkluzív szolgáltatása" fejében kivívta magának és leszármazottainak az elegáns, független és arisztokratikus életszínvonalat, s mindeközben páratlan elismertségre tett szert.
Nyomon követhetjük a három nőgeneráció különleges életútját, és tanúi lehetünk annak, ahogyan a dinasztia legfiatalabb tagján, a szépséges unokán kiütköznek a lázadás és szembeszegülés jelei, és tanúbizonyságot tesz esendőségéről, mikor kiderül, hogy őszintén szerelmes. A könyv csodálatos, egzotikus és stílusos olvasmány.
A kurtizánban Dora Levy Mossanen egy olyan történettel kápráztat el bennünket, mely az anya és lánya, szabadság és elnyomottság közötti ellentéteket fejtegeti, miközben kalandos, rejtélyekkel teli, egzotikus világba kalauzol bennünket, ahol a mértéktelenség, a szenvedély és az előítélet az úr.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kurtizán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kurtizán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639451346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2199063 / 1052112
  Translator:


  TAGS:
  Online Kurtizán ebook, könyvet Kurtizán FB2, Download Kurtizán PDF , Download Kurtizán MOBI, Online Kurtizán könyvet, ingyenes letöltések Kurtizán IPhone, Online könyvet Kurtizán PDF, ingyenes Kurtizán DJVU, ingyenes letöltések Kurtizán TXT, letöltések Kurtizán RTF, Online Kurtizán FB2 , e-könyvet Kurtizán letöltések TXT, ingyenes Kurtizán letöltések könyvet, e-könyvet Kurtizán download MOBI, letöltések Kurtizán IPad, olvas Kurtizán MOBI, olvas Kurtizán DOC, ingyenes Kurtizán AWZ, Download e-könyvet Kurtizán iPad , ingyenes Kurtizán DJVU, Download Kurtizán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kurtizán DVD, olvas Kurtizán TXT, Book Kurtizán letöltések DJVU, Kurtizán letöltések könyvet ingyenes, Kurtizán letöltések könyvet pdf ingyenes, Kurtizán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kurtizán pdf ingyenes, Kurtizán letöltések könyvet epub ingyenes, Kurtizán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply