Kurszk – A legfontosabb 24 óra


1943. július 12. 1943. július 5-én a Wehrmacht 3000 harckocsi és rohamlöveg bevetésével megindította a Zitadelle hadműveletet. Velük szemben a jól beásott szovjet védők 3900 harckocsival rendelkeztek, ehhez jött még hozzá a tartalékban lévő hadseregek 1500 harckocsija. A támadásra kijelölt arcvonalszakaszokon km-enként 50 német páncélos tört előre, és ezzel kezdetét vette a világtörténelem egyik legnagyobb harckocsiütközete, amely gigászi méreteihez híven borzalmas veszteségekkel járt mindkét oldalon.
Július 11-én három SS-hadosztály, a Totenkopf, a Das Reich és a Leibstandarte, megpróbált áttörni a prohorovkai védővonalon, hogy ezzel kibillentse a szovjet védelmet egyensúlyából. A támadókkal szemben az újonnan harcba vezényelt 5. gárda-harckocsihadsereg vonult fel. Reggeltől estig dúlt a küzdelem, támadás ellentámadást követett. Mire beesteledett, a németek több mint 300 páncélost vesztettek, az 5. gárda-harckocsihadsereg állománya pedig a felére zsugorodott. Súlyos veszteségeik ellenére a szovjetek mégis elérték kitűzött céljukat: megállították a német előrenyomulást, és magukhoz ragadták a kezdeményezést.
A szovjet-német visszaemlékezésekkel, fényképekkel, részletes térképekkel teli kötet átfogó képet nyújt Németország utolsó keleti offenzívájának döntő jelentőségű kudarcáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  1020 gr
  ISBN:
  9789637054228
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2112986 / 1018872
  Series:


  TAGS:
  Online Kurszk – A legfontosabb 24 óra ebook, könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra FB2, Download Kurszk – A legfontosabb 24 óra PDF , Download Kurszk – A legfontosabb 24 óra MOBI, Online Kurszk – A legfontosabb 24 óra könyvet, ingyenes letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra IPhone, Online könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra PDF, ingyenes Kurszk – A legfontosabb 24 óra DJVU, ingyenes letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra TXT, letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra RTF, Online Kurszk – A legfontosabb 24 óra FB2 , e-könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések TXT, ingyenes Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések könyvet, e-könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra download MOBI, letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra IPad, olvas Kurszk – A legfontosabb 24 óra MOBI, olvas Kurszk – A legfontosabb 24 óra DOC, ingyenes Kurszk – A legfontosabb 24 óra AWZ, Download e-könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra iPad , ingyenes Kurszk – A legfontosabb 24 óra DJVU, Download Kurszk – A legfontosabb 24 óra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kurszk – A legfontosabb 24 óra DVD, olvas Kurszk – A legfontosabb 24 óra TXT, Book Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések DJVU, Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések könyvet ingyenes, Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések könyvet pdf ingyenes, Kurszk – A legfontosabb 24 óra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kurszk – A legfontosabb 24 óra pdf ingyenes, Kurszk – A legfontosabb 24 óra letöltések könyvet epub ingyenes, Kurszk – A legfontosabb 24 óra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply