Kunkori és a kandúrvarázsló

Tarbay Ede - Kunkori és a kandúrvarázsló

Kunkorit, a legkisebb, legkunkoribb farkú vadmalacot, testvérei haszontalanságra biztatják, s ő mit sem törődve Titinke nagyanyó intelmeivel, elszökik sárkányt eregetni. A csínytevés azonban következményekkel jár, s Kunkori félelmét legyőzve indul útnak az elhullajtott sárkányfarkincák nyomában, hogy kalandok során át visszaszerezze a rettegett kandúrvarázslótól, Bogumiltól, kedves papírsárkányát, s a nagyanyó csipketerítőjét.

A történet folytatásában a büntetésből egérré varázsolt Bogumil megtapasztalja az egerek sanyarú sorsát, s már-már jó útra térne, amikor mégis enged a csábításnak és mohóságában fondorlattal nemcsak varázslókövét, de a vaddisznók tündérének varázskönyvét és az igazság csorba varázsüvegét is megszerzi. Kunkori, az igazság erejében bízva, bátran szembeszáll Bogumillal, aki végül emlékirataiban okulásul szándékozik megírni a hatalmától elvakult varázsló tanulságos történetét.

Tarbay Ede számtalan feldolgozást bábjátékot, tv-játékot megért népszerű meseregényének hőseit Borbás Zoltán illusztrációi elevenítik meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789633491133
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2602430 / 1144937  TAGS:
  Online Kunkori és a kandúrvarázsló ebook, könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló FB2, Download Kunkori és a kandúrvarázsló PDF , Download Kunkori és a kandúrvarázsló MOBI, Online Kunkori és a kandúrvarázsló könyvet, ingyenes letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló IPhone, Online könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló PDF, ingyenes Kunkori és a kandúrvarázsló DJVU, ingyenes letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló TXT, letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló RTF, Online Kunkori és a kandúrvarázsló FB2 , e-könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések TXT, ingyenes Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések könyvet, e-könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló download MOBI, letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló IPad, olvas Kunkori és a kandúrvarázsló MOBI, olvas Kunkori és a kandúrvarázsló DOC, ingyenes Kunkori és a kandúrvarázsló AWZ, Download e-könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló iPad , ingyenes Kunkori és a kandúrvarázsló DJVU, Download Kunkori és a kandúrvarázsló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kunkori és a kandúrvarázsló DVD, olvas Kunkori és a kandúrvarázsló TXT, Book Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések DJVU, Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések könyvet ingyenes, Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések könyvet pdf ingyenes, Kunkori és a kandúrvarázsló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kunkori és a kandúrvarázsló pdf ingyenes, Kunkori és a kandúrvarázsló letöltések könyvet epub ingyenes, Kunkori és a kandúrvarázsló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply