Kultúrák@kontextusok.kommunikáció


A válogatásban az angol, az arab, a francia, a japán, a kínai, a koreai, a német, az olasz, az orosz, a portugál és a spanyol nyelvnek megfelelő nyelvországok kaptak helyet. Egy-egy nyelvet több ország is magáénak mondhat; így például az angol nyelvterületről az Egyesült Államok, Írország és Nagy- Britannia egyaránt szerepel egy-egy fejezettel, a német nyelvterületet pedig Németország és Ausztria mellett Svájc is reprezentálja. A könyv azonban nem a nyelvekről szól, hanem elsősorban a nyelvet használók kultúrájáról, az adott kultúra szabályairól és szokásairól, külön figyelmet fordítva az üzleti kommunikáció vetületeire. Minden tanulmány szerzője az adott kultúra egy-egy jeles ismerője; a kötetet Buda Béla értő tanulmánya vezeti be. Haszonnal forgathatják az idegen nyelvet tanulók, a kommunikáció és a kultúra kérdései iránt érdeklődők, multikulturális közegben mozgó üzleti, gazdasági, kulturális és diplomáciai szereplők.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789633947173
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2092746 / 1011603  TAGS:
  Online Kultúrák@kontextusok.kommunikáció ebook, könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció FB2, Download Kultúrák@kontextusok.kommunikáció PDF , Download Kultúrák@kontextusok.kommunikáció MOBI, Online Kultúrák@kontextusok.kommunikáció könyvet, ingyenes letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció IPhone, Online könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció PDF, ingyenes Kultúrák@kontextusok.kommunikáció DJVU, ingyenes letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció TXT, letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció RTF, Online Kultúrák@kontextusok.kommunikáció FB2 , e-könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések TXT, ingyenes Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések könyvet, e-könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció download MOBI, letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció IPad, olvas Kultúrák@kontextusok.kommunikáció MOBI, olvas Kultúrák@kontextusok.kommunikáció DOC, ingyenes Kultúrák@kontextusok.kommunikáció AWZ, Download e-könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció iPad , ingyenes Kultúrák@kontextusok.kommunikáció DJVU, Download Kultúrák@kontextusok.kommunikáció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kultúrák@kontextusok.kommunikáció DVD, olvas Kultúrák@kontextusok.kommunikáció TXT, Book Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések DJVU, Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések könyvet ingyenes, Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések könyvet pdf ingyenes, Kultúrák@kontextusok.kommunikáció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kultúrák@kontextusok.kommunikáció pdf ingyenes, Kultúrák@kontextusok.kommunikáció letöltések könyvet epub ingyenes, Kultúrák@kontextusok.kommunikáció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply