Különleges egységek a III. Birodalomban

Kurt Rieder - Különleges egységek a III. Birodalomban

A második világháború volt az első olyan fegyveres konfliktus, amelyet különleges alakulatok aktív részvételével vívtak meg a hadviselő felek. Az európai nagyhatalmak, illetve az amerikai hadvezetés már a 1930-as években megkezdték az elit alakulatok felállítását és kiképzését, Németországban életre hívták az SS-t és a Fallschirmjager-hadosztályt, az USA vezérkara pedig kiterjedt figyelemmel fejlesztette a tengerészgyalogságot. Miután a háborúban bebizonyosodott a különleges egységek jelentősége, újabb és újabb csoportok kerültek felállításra: ezek az alakulatok szigorú normarendszer szerint kiválogatott, önkéntesekből álló, kis létszámú, különlegesen kiképzett csapatok voltak, melyek harci értéke magasan felülmúlta az adott hadsereg átlagos harci potenciálját.
Az elit alakulatok harcászati alkalmazásának elképzelése nem mennyiségi alapon fogant, a katonai döntéshozók nem nyers erőt kívántak szembeszegezni az ellenféllel, miként azt az első világháborúban tették. A különleges egységek katonáit nem holmi anyagháborúkban kívánták alkalmazni, az új koncepció lelkét az alakulatok elit jellege adta: a speciális kiképzésben részesített, modern fegyverzettel ellátott, páratlanul szilárd morállal bíró csoportok képesek voltak rá, hogy sikerrel szálljanak szembe akár többszörös túlerővel, és olyan hadműveleteket hajtsanak végre, amelyek a hagyományos alakulatok bevetése által kivitelezhetetlennek tűntek.
Az elit alakulatok értékét nagymértékben fokozta, hogy az egységek minden esetben önkéntesekből kerültek felállításra: a toborzások során a legbátrabb, leginkább talpraesett, kiemelkedő fizikai képességű katonák jelentkeztek, kik komoly válogatáson estek át, így végül csakis azon személyek kerültek be a kiképzési programokba, kik a legjobbak közt is a legjobbak voltak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789639409316
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2002758 / 1075106  TAGS:
  Online Különleges egységek a III. Birodalomban ebook, könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban FB2, Download Különleges egységek a III. Birodalomban PDF , Download Különleges egységek a III. Birodalomban MOBI, Online Különleges egységek a III. Birodalomban könyvet, ingyenes letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban IPhone, Online könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban PDF, ingyenes Különleges egységek a III. Birodalomban DJVU, ingyenes letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban TXT, letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban RTF, Online Különleges egységek a III. Birodalomban FB2 , e-könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések TXT, ingyenes Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések könyvet, e-könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban download MOBI, letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban IPad, olvas Különleges egységek a III. Birodalomban MOBI, olvas Különleges egységek a III. Birodalomban DOC, ingyenes Különleges egységek a III. Birodalomban AWZ, Download e-könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban iPad , ingyenes Különleges egységek a III. Birodalomban DJVU, Download Különleges egységek a III. Birodalomban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Különleges egységek a III. Birodalomban DVD, olvas Különleges egységek a III. Birodalomban TXT, Book Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések DJVU, Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések könyvet ingyenes, Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések könyvet pdf ingyenes, Különleges egységek a III. Birodalomban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Különleges egységek a III. Birodalomban pdf ingyenes, Különleges egységek a III. Birodalomban letöltések könyvet epub ingyenes, Különleges egységek a III. Birodalomban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply