Különleges betonok és betontechnológiák III.


A Különleges betonok és betontechnológiák III. kötete hat különleges betont, illetve betontechnológiát mutat be, s három fejezet a beton tartósságával kapcsolatos ismereteket közöl.

Különleges betonok:
– Ferrocement
– Dermesztett beton (szövetszerkezetes építés)
– Sugárvédő beton
– Vízzáró beton
– Könnyűbeton
– Kopásálló beton

A beton tartósságával kapcsolatos fejezetek:
– A tartósság követelményei és növelésének módszere
– A légköri szennyeződés hatása a betonra
– A téli jégtelenítő sózás hatása az acélbetét korróziójára

Kötetünk segítséget szeretne nyújtani betontechnológusok és szakmérnökök számára a betonok és betontechnológiák tudatos alkalmazásához.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  640 gr
  ISBN:
  9789630589208
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2392301 / 1113462  TAGS:
  Online Különleges betonok és betontechnológiák III. ebook, könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. FB2, Download Különleges betonok és betontechnológiák III. PDF , Download Különleges betonok és betontechnológiák III. MOBI, Online Különleges betonok és betontechnológiák III. könyvet, ingyenes letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. IPhone, Online könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. PDF, ingyenes Különleges betonok és betontechnológiák III. DJVU, ingyenes letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. TXT, letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. RTF, Online Különleges betonok és betontechnológiák III. FB2 , e-könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések TXT, ingyenes Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések könyvet, e-könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. download MOBI, letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. IPad, olvas Különleges betonok és betontechnológiák III. MOBI, olvas Különleges betonok és betontechnológiák III. DOC, ingyenes Különleges betonok és betontechnológiák III. AWZ, Download e-könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. iPad , ingyenes Különleges betonok és betontechnológiák III. DJVU, Download Különleges betonok és betontechnológiák III. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Különleges betonok és betontechnológiák III. DVD, olvas Különleges betonok és betontechnológiák III. TXT, Book Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések DJVU, Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések könyvet ingyenes, Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések könyvet pdf ingyenes, Különleges betonok és betontechnológiák III. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Különleges betonok és betontechnológiák III. pdf ingyenes, Különleges betonok és betontechnológiák III. letöltések könyvet epub ingyenes, Különleges betonok és betontechnológiák III. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply