Kulákprés


A Kulákprés egy család és egy falu történetét mutatja be 1945 és 1956 között – a növekvő terhek és fogyó földek idején, a gazdálkodók kifosztásának és üldöztetésének éveiben. A falu: Tótkomlós, a főszereplők: a Závada család tagjai. Závada Pál szociográfiája a sztálinista parasztpolitika hazai fejleményeit a település, illetve a családi gazdaság sorsában párhuzamosan követi nyomon. A fényképek, dokumentumok, levelek felhasználásával írt könyv 1986-ban jelent meg először, majd 1991-ben másodszor, immár közelebb hozva a falutörténet alakjait. A 2006-os kiadás újdonsága, hogy az eltűnt képeket újak váltották fel, s ezekhez fűzött magyarázataival Závada más formában járja körül, mutatja meg Tótkomlóst és a kort. A Kulákprés lapjain megelevenedik a Závada-regények történelmi háttere.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kulákprés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kulákprés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  468
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  880 gr
  ISBN:
  9789631425284
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2057504 / 1000915  TAGS:
  Online Kulákprés ebook, könyvet Kulákprés FB2, Download Kulákprés PDF , Download Kulákprés MOBI, Online Kulákprés könyvet, ingyenes letöltések Kulákprés IPhone, Online könyvet Kulákprés PDF, ingyenes Kulákprés DJVU, ingyenes letöltések Kulákprés TXT, letöltések Kulákprés RTF, Online Kulákprés FB2 , e-könyvet Kulákprés letöltések TXT, ingyenes Kulákprés letöltések könyvet, e-könyvet Kulákprés download MOBI, letöltések Kulákprés IPad, olvas Kulákprés MOBI, olvas Kulákprés DOC, ingyenes Kulákprés AWZ, Download e-könyvet Kulákprés iPad , ingyenes Kulákprés DJVU, Download Kulákprés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kulákprés DVD, olvas Kulákprés TXT, Book Kulákprés letöltések DJVU, Kulákprés letöltések könyvet ingyenes, Kulákprés letöltések könyvet pdf ingyenes, Kulákprés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kulákprés pdf ingyenes, Kulákprés letöltések könyvet epub ingyenes, Kulákprés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply