Kryon: Az élő Gaia

Lee Carroll - Monika Muranyi - Kryon: Az élő Gaia

"Monika Muranyi, ausztrál író és természetbúvár, egy kötetbe gyűjtötte mindazt, amit Kryon, a Mágnesesség Mestere valaha is elmondott ezzel a témával kapcsolatban Lee Carroll közvetítésében. Kryon szeretetteli üzenetei már több mint 23 éve elérhetők világszerte. Ez a könyv azoknak a Kryon közvetítéseknek a csodás gyűjteménye, amelyek eleddig még nem kerültek publikálásra.

Kryon tanításait és bölcs üzeneteit Monika személyes tapasztalatai és meglátásai fűzik egy egységgé, egyedi képet nyújtva az emberiség eredetéről, arról, hogy miért vagyunk itt, hogyan fűzhetjük szorosabbra tudatos, szimbiotikus kapcsolódásunkat a bolygóval, és hogyan nyílhatunk meg a csillagokbéli családunk számára. Kryon esszenciális tanításainak ez a még soha nem látott gyűjteménye érdekes, új információkat tartalmaz. Nagyszerű perspektívából láthatjuk azt a szeretetet, amely erre a csodálatos bolygó-paradicsomba hozott bennünket.

"Lehetséges, hogy Gaia legfőbb célja az emberiség támogatása? Lehetséges, hogy az ember nem csupán egy a számtalan emlősfaj közül, amelyek benépesítik ezt a Nap körül keringő bolygót? Lehetséges, hogy a bolygó rezgésszintjének energiája azon alapszik, amit az emberiség tesz, és lehet, hogy a tetteink végső soron hatást gyakorol az egész Univerzumra is? A válasz az összes kérdésre igen. Ha pedig ez a helyzet, akkor milyen az a rendszer, ami ezt lehetővé teszi? Ez az, amiről a könyv szól."

Kryon"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kryon: Az élő Gaia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kryon: Az élő Gaia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  393
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  468 gr
  ISBN:
  9786155546181
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698596 / 1165480  TAGS:
  Online Kryon: Az élő Gaia ebook, könyvet Kryon: Az élő Gaia FB2, Download Kryon: Az élő Gaia PDF , Download Kryon: Az élő Gaia MOBI, Online Kryon: Az élő Gaia könyvet, ingyenes letöltések Kryon: Az élő Gaia IPhone, Online könyvet Kryon: Az élő Gaia PDF, ingyenes Kryon: Az élő Gaia DJVU, ingyenes letöltések Kryon: Az élő Gaia TXT, letöltések Kryon: Az élő Gaia RTF, Online Kryon: Az élő Gaia FB2 , e-könyvet Kryon: Az élő Gaia letöltések TXT, ingyenes Kryon: Az élő Gaia letöltések könyvet, e-könyvet Kryon: Az élő Gaia download MOBI, letöltések Kryon: Az élő Gaia IPad, olvas Kryon: Az élő Gaia MOBI, olvas Kryon: Az élő Gaia DOC, ingyenes Kryon: Az élő Gaia AWZ, Download e-könyvet Kryon: Az élő Gaia iPad , ingyenes Kryon: Az élő Gaia DJVU, Download Kryon: Az élő Gaia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kryon: Az élő Gaia DVD, olvas Kryon: Az élő Gaia TXT, Book Kryon: Az élő Gaia letöltések DJVU, Kryon: Az élő Gaia letöltések könyvet ingyenes, Kryon: Az élő Gaia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kryon: Az élő Gaia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kryon: Az élő Gaia pdf ingyenes, Kryon: Az élő Gaia letöltések könyvet epub ingyenes, Kryon: Az élő Gaia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply