Krízishelyzetben

Hajduska Marianna - Lukács Béla - Mérő László - Popper Péter - Krízishelyzetben

A modern korban a technika ugrásszerű fejlődése a kontroll illúzióját is megteremtette a civilizált ember számára. A fejlett eszközök, az információk és a lehetőségek tengerében úgy tűnhet, magabiztosan uraljuk, irányítjuk életünket – egészen az első komolyabb krízishelyzetig, ami "kifordítja sarkaiból a világot".
Ezekben az átmeneti, de annál ijesztőbb és fájdalmasabb periódusokban a mindennapok addigi rendje felborul, a megszokott és biztonságosnak hitt keretek leomlanak. Ilyenkor még a legerősebb, legöntudatosabb emberen is eluralkodik a tehetetlenség és a kiszolgáltatottság érzése. A valódi válság mindig új időszámítást nyit az egyéni történelemben: utána már sohasem sem lesz pontosan úgy, ahogy előtte volt.
Ez a folyamat azonban nem csak tragédiát hozhat, hiszen a megoldott krízisek hatására jönnek létre a legnagyobb és legelőnyösebb változások. A krízis – esély azok számára, akik kreatív eszközökkel tudnak élni a megújulás érdekében. Még a legszörnyűbb helyzet is orvosolható valamiképpen, ehhez pedig minden segítséget igénybe kell venni.
E kötet tanulmányai is ezt a célt kívánják szolgálni, az élet legkülönbözőbb területeiről vett példákon keresztül szemléltetve a megoldás lehetőségeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Krízishelyzetben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Krízishelyzetben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9786155235474
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2205109 / 1060642
  Series:


  TAGS:
  Online Krízishelyzetben ebook, könyvet Krízishelyzetben FB2, Download Krízishelyzetben PDF , Download Krízishelyzetben MOBI, Online Krízishelyzetben könyvet, ingyenes letöltések Krízishelyzetben IPhone, Online könyvet Krízishelyzetben PDF, ingyenes Krízishelyzetben DJVU, ingyenes letöltések Krízishelyzetben TXT, letöltések Krízishelyzetben RTF, Online Krízishelyzetben FB2 , e-könyvet Krízishelyzetben letöltések TXT, ingyenes Krízishelyzetben letöltések könyvet, e-könyvet Krízishelyzetben download MOBI, letöltések Krízishelyzetben IPad, olvas Krízishelyzetben MOBI, olvas Krízishelyzetben DOC, ingyenes Krízishelyzetben AWZ, Download e-könyvet Krízishelyzetben iPad , ingyenes Krízishelyzetben DJVU, Download Krízishelyzetben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Krízishelyzetben DVD, olvas Krízishelyzetben TXT, Book Krízishelyzetben letöltések DJVU, Krízishelyzetben letöltések könyvet ingyenes, Krízishelyzetben letöltések könyvet pdf ingyenes, Krízishelyzetben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Krízishelyzetben pdf ingyenes, Krízishelyzetben letöltések könyvet epub ingyenes, Krízishelyzetben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply