Kristályterápia

 - Kristályterápia

A kíméletes természetgyógyászati terápiák közül talán a legkevésbé elterjedt a kristálygyógyászat, legalábbis a reikihez, Bach virágaihoz, az aromaterápiához, a zeneterápiához és egyéb terápiákhoz képest. Hasonlóan az előbb említettekhez, a kristálygyógyászat eredete is az ember történetének igen távoli múltjában keresendő. A kristályokat valójában már ősidők óta használjuk amulettek, talizmánok, különféle dísztárgyak készítésére: konkrét céljuk az volt, hogy megvédjék viselőjüket vadászat közben, a csatában, az ellenséggel szemben, vagy a gonosz szellemektől. Ezenkívül különféle betegségek és bajok ellen is használták őket: porrá törték, hogy főzetet készíthessenek belőlük, amit aztán megitattak a beteggel. Nem kétséges, hogy a növényekhez, a virágokhoz, az aromákhoz, a színekhez és a zenéhez hasonlóan a kövek is meghatározó szerepet játszanak az ember megfelelő fizikai, mentális és emocionális egyensúlyának fenntartásában, és ami szintén nem mellékes, spirituális szempontból is kedvező a hatásuk. E kézikönyvnek az a bevallott célja, hogy alapvető útmutatással szolgáljon a kristályok alkalmazását illetően, és amellett, hogy a legismertebb és legkönnyebben hozzáférhető kristályok közül mintegy harmincat részletesen bemutat technikailag is, igyekszik általános képet adni az olvasóknak a kristályok valódi erejéről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kristályterápia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kristályterápia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789635967025
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206838 / 1076048  TAGS:
  Online Kristályterápia ebook, könyvet Kristályterápia FB2, Download Kristályterápia PDF , Download Kristályterápia MOBI, Online Kristályterápia könyvet, ingyenes letöltések Kristályterápia IPhone, Online könyvet Kristályterápia PDF, ingyenes Kristályterápia DJVU, ingyenes letöltések Kristályterápia TXT, letöltések Kristályterápia RTF, Online Kristályterápia FB2 , e-könyvet Kristályterápia letöltések TXT, ingyenes Kristályterápia letöltések könyvet, e-könyvet Kristályterápia download MOBI, letöltések Kristályterápia IPad, olvas Kristályterápia MOBI, olvas Kristályterápia DOC, ingyenes Kristályterápia AWZ, Download e-könyvet Kristályterápia iPad , ingyenes Kristályterápia DJVU, Download Kristályterápia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kristályterápia DVD, olvas Kristályterápia TXT, Book Kristályterápia letöltések DJVU, Kristályterápia letöltések könyvet ingyenes, Kristályterápia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kristályterápia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kristályterápia pdf ingyenes, Kristályterápia letöltések könyvet epub ingyenes, Kristályterápia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply