Kreátorok

Chris Anderson - Kreátorok

Már nem pusztán álom, hogy egy jó ötlettel és egy laptoppal bárki elindíthatja világmegváltó cégét. Korszakalkotó változásoknak lehetünk tanúi. A legújabb termelési eszközök – a digitális gyártástól az online gyári szolgáltatásokig – mindenki számára hozzáférhetővé váltak. Nem kétséges, a nyílt forráskódú tervezésnek és a csináld magad gyártásnak köszönhetően néhány éven belül a globális gazdaság új szereplői, a kreátorok veszik át a bitek uralmát. Ahogy korábban a világháló a tömegmédia egyeduralmának vetett véget, most a kreátorok ítélik halálra a tömeggyártás monopóliumát.

Chris Anderson, a Hosszú farok és az Ingyen! bestsellerek szerzője, ezúttal is a tőle megszokott élvezetes stílusban, rendkívül sok példán keresztül mutatja be a nagy átalakulás lényegét, várható hatásait és következményeit. Üzenete egyértelmű, előttünk az új globális kihívás. Fedezzük fel a kreátorok világát és váljunk az új ipari forradalom mestereivé!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kreátorok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kreátorok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789633041130
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236167 / 1090932
  Translator:


  TAGS:
  Online Kreátorok ebook, könyvet Kreátorok FB2, Download Kreátorok PDF , Download Kreátorok MOBI, Online Kreátorok könyvet, ingyenes letöltések Kreátorok IPhone, Online könyvet Kreátorok PDF, ingyenes Kreátorok DJVU, ingyenes letöltések Kreátorok TXT, letöltések Kreátorok RTF, Online Kreátorok FB2 , e-könyvet Kreátorok letöltések TXT, ingyenes Kreátorok letöltések könyvet, e-könyvet Kreátorok download MOBI, letöltések Kreátorok IPad, olvas Kreátorok MOBI, olvas Kreátorok DOC, ingyenes Kreátorok AWZ, Download e-könyvet Kreátorok iPad , ingyenes Kreátorok DJVU, Download Kreátorok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kreátorok DVD, olvas Kreátorok TXT, Book Kreátorok letöltések DJVU, Kreátorok letöltések könyvet ingyenes, Kreátorok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kreátorok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kreátorok pdf ingyenes, Kreátorok letöltések könyvet epub ingyenes, Kreátorok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply