Kramer kontra Kramer

Avery Corman - Kramer kontra Kramer

“– Billy, ugye tudod, hogy a mami is New Yorkban lakik?
– Igen.
– Szóval, amikor egy anya és egy apa elválik, néha vitatkozni szoktak arról, hogy melyiküknél lakjon a gyerekük, az anyánál vagy az apánál. No most van egy ember, aki nagyon-nagyon okos. Úgy hívják, hogy bíró. Ez a bíró nagyon sokat tud a válásokról, az anyákról, az apákról és a gyerekekről. Ő dönti el, hogy kinél lakjon a gyerek, mi lesz jobb neki.
– És miért dönti el?
– Hát, mert ez a feladata. Tudod, ő igen hatalmas ember.
– Olyan, mint az igazgató?
– Még az igazgatónál is nagyobb. Talárban ül egy nagy széken. Ez a bíró sokat gondolkodott rólunk, terólad meg énrólam meg a mamiról, és úgy döntött, hogy az lesz a legjobb, ha te ezután a maminál laksz. Én pedig nagyon szerencsés vagyok, mert ha a maminál fogsz is lakni, azért minden vasárnap meglátogathatlak.”
Ez a mára már klasszikussá érett regény – egy válás története, egy ambiciózus fiatal anya karriervágyáé, a négyéves kisfiukkal egyedül maradó apáé, Billyé, a kisfiúé, akinek a maga módján szintén meg kell küzdenie azzal a helyzettel, hogy a szülei később marakodnak érte és fölötte – a kritikusok szerint új irányt szabott a társadalmi gondolkodásnak Amerikában. Része volt ebben a felejthetetlen filmváltozatnak is, amelyben Dustin Hoffman és Meryl Streep játszotta a főszerepeket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kramer kontra Kramer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kramer kontra Kramer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  270
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789630795487
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2145485 / 1031028
  Fordító:


  TAGS:
  Online Kramer kontra Kramer ebook, könyvet Kramer kontra Kramer FB2, Download Kramer kontra Kramer PDF , Download Kramer kontra Kramer MOBI, Online Kramer kontra Kramer könyvet, ingyenes letöltések Kramer kontra Kramer IPhone, Online könyvet Kramer kontra Kramer PDF, ingyenes Kramer kontra Kramer DJVU, ingyenes letöltések Kramer kontra Kramer TXT, letöltések Kramer kontra Kramer RTF, Online Kramer kontra Kramer FB2 , e-könyvet Kramer kontra Kramer letöltések TXT, ingyenes Kramer kontra Kramer letöltések könyvet, e-könyvet Kramer kontra Kramer download MOBI, letöltések Kramer kontra Kramer IPad, olvas Kramer kontra Kramer MOBI, olvas Kramer kontra Kramer DOC, ingyenes Kramer kontra Kramer AWZ, Download e-könyvet Kramer kontra Kramer iPad , ingyenes Kramer kontra Kramer DJVU, Download Kramer kontra Kramer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kramer kontra Kramer DVD, olvas Kramer kontra Kramer TXT, Book Kramer kontra Kramer letöltések DJVU, Kramer kontra Kramer letöltések könyvet ingyenes, Kramer kontra Kramer letöltések könyvet pdf ingyenes, Kramer kontra Kramer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kramer kontra Kramer pdf ingyenes, Kramer kontra Kramer letöltések könyvet epub ingyenes, Kramer kontra Kramer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply