Közös takarónk, ha már szétesett

Börcsök Mária - Közös takarónk, ha már szétesett

Szeptember közepén jelenik meg a népszerű történész sikerszerzőnk legújabb könyve, melynek címéhez egy József Attila idézetet kölcsönöztünk.
Börcsök Mária ezúttal a párkapcsolati válságok kényes témakörét boncolgatja a tőle megszokott humoros, olykor provokatív stílusban.

A boldogan éltek, amíg meg nem haltak csak a tündérmesében létezik. Arról nem szól a fáma, mi történik, amikor Hamupipőkéből vén csoroszlya lesz, a királyfin pedig úrrá lesz a vágy valaki után, aki nem Hamupipőke. mondta a híres filmrendező, Frederico Fellini, aki, úgymond, jó házasságban élt.

Nos, ez a könyv arról szól, amiről a fáma nem, pedig a probléma egyre gyakoribb, hiszen az életkor egyre hosszabb, tehát hosszabb a házasságban eltöltendő idő is, és a két nem még soha nem érintkezhetett tanulásban, munkában olyan közvetlenül egymással, mint manapság.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Közös takarónk, ha már szétesett ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Közös takarónk, ha már szétesett ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789630983716
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2637222 / 1149484  TAGS:
  Online Közös takarónk, ha már szétesett ebook, könyvet Közös takarónk, ha már szétesett FB2, Download Közös takarónk, ha már szétesett PDF , Download Közös takarónk, ha már szétesett MOBI, Online Közös takarónk, ha már szétesett könyvet, ingyenes letöltések Közös takarónk, ha már szétesett IPhone, Online könyvet Közös takarónk, ha már szétesett PDF, ingyenes Közös takarónk, ha már szétesett DJVU, ingyenes letöltések Közös takarónk, ha már szétesett TXT, letöltések Közös takarónk, ha már szétesett RTF, Online Közös takarónk, ha már szétesett FB2 , e-könyvet Közös takarónk, ha már szétesett letöltések TXT, ingyenes Közös takarónk, ha már szétesett letöltések könyvet, e-könyvet Közös takarónk, ha már szétesett download MOBI, letöltések Közös takarónk, ha már szétesett IPad, olvas Közös takarónk, ha már szétesett MOBI, olvas Közös takarónk, ha már szétesett DOC, ingyenes Közös takarónk, ha már szétesett AWZ, Download e-könyvet Közös takarónk, ha már szétesett iPad , ingyenes Közös takarónk, ha már szétesett DJVU, Download Közös takarónk, ha már szétesett e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Közös takarónk, ha már szétesett DVD, olvas Közös takarónk, ha már szétesett TXT, Book Közös takarónk, ha már szétesett letöltések DJVU, Közös takarónk, ha már szétesett letöltések könyvet ingyenes, Közös takarónk, ha már szétesett letöltések könyvet pdf ingyenes, Közös takarónk, ha már szétesett pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Közös takarónk, ha már szétesett pdf ingyenes, Közös takarónk, ha már szétesett letöltések könyvet epub ingyenes, Közös takarónk, ha már szétesett ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply