Közköltészet és népköltészet

Küllős Imola - Közköltészet és népköltészet

A kötet a XVII-XVIII. századi magyar világi közköltészet és a XIX-XX. századi szájhagyomány összefüggéseinek feltárására vállalkozik. A szerző célja egyrészt az, hogy fel- és elismertesse a populáris irodalom-, művelődés- és folklórtörténeti jelentőségét. A tanulmányok és az idézett szövegpéldák egytől-egyig azt támasztják alá ugyanis, hogy a régi magyar világi közköltészet szerves része, sajátos, nemzeti vonásokat viselő terméke volt a közös európai szellemiségnek. A monográfia másrészt kísérletet tesz arra, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a kötetben szereplő népszerű, mindennapos és ünnepi használatra készült, változatokban élő, névtelen verstömeget. Ezért a Példatárban illusztratív válogatást ad abból a több száz, világi témájú (ének)versből, amely az utóbbi három évtizedben került elő a kézirattárak mélyéről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Közköltészet és népköltészet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Közköltészet és népköltészet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  452
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  730 gr
  ISBN:
  9789639457751
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2101818 / 1057141
  Series:


  TAGS:
  Online Közköltészet és népköltészet ebook, könyvet Közköltészet és népköltészet FB2, Download Közköltészet és népköltészet PDF , Download Közköltészet és népköltészet MOBI, Online Közköltészet és népköltészet könyvet, ingyenes letöltések Közköltészet és népköltészet IPhone, Online könyvet Közköltészet és népköltészet PDF, ingyenes Közköltészet és népköltészet DJVU, ingyenes letöltések Közköltészet és népköltészet TXT, letöltések Közköltészet és népköltészet RTF, Online Közköltészet és népköltészet FB2 , e-könyvet Közköltészet és népköltészet letöltések TXT, ingyenes Közköltészet és népköltészet letöltések könyvet, e-könyvet Közköltészet és népköltészet download MOBI, letöltések Közköltészet és népköltészet IPad, olvas Közköltészet és népköltészet MOBI, olvas Közköltészet és népköltészet DOC, ingyenes Közköltészet és népköltészet AWZ, Download e-könyvet Közköltészet és népköltészet iPad , ingyenes Közköltészet és népköltészet DJVU, Download Közköltészet és népköltészet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Közköltészet és népköltészet DVD, olvas Közköltészet és népköltészet TXT, Book Közköltészet és népköltészet letöltések DJVU, Közköltészet és népköltészet letöltések könyvet ingyenes, Közköltészet és népköltészet letöltések könyvet pdf ingyenes, Közköltészet és népköltészet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Közköltészet és népköltészet pdf ingyenes, Közköltészet és népköltészet letöltések könyvet epub ingyenes, Közköltészet és népköltészet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply