Követő nélkül nincs vezető


Ez a könyv nem arról szól, miként kell instantlevest főzni, arról sem, hogy milyen kár instantlevest főz- ni, hanem arról, hogy néha jó a nagymama húsle- vese, néha pedig sok más szép dolgot lehet csinál- ni, ha nem muszáj fél napig húslevest főzni.Naponta jelennek meg olyan hírek, hogy valaki a semmiből üzleti birodalmat alakított, de olyan is, hogy becsukták a több ezer fős vállalatot. Vannak olyan hírek is, hogy jött egy új igazgató, és a döglődő vállalatból vi- rágzót fabrikált. Sokaknak ezek a hírek sokkolóak, mert érthetetlenek. Ebben a könyvben az itt és most használt szemüvegünkön keresztül értelmezünk néhány hírt. Többször hangsúlyozzuk a kínai bölcselő nyomán: “itt és most” Egy másik bölcsesség is alátámasztja mon- danivalónkat: “Nem kérem, hogy az újjal tagadd meg a régit – mondta egy szerzetes –, de hogyan fogadod el az újat, ha nem veted el a ré- git? Tegnap padlizsánt vetettem, ma meg tököt. Szándékunk, hogy olvasónk elkezdjen velünk gondolkodni, és folytassa egyedül. Ez a gondolkodás arra vezetheti, hogy ne várja, hanem alkossa a csodákat.A szerzőkről:Baracskai Zoltán és Velencei Jolán megírták keményfedelű könyvüket. Egy tucat puhafedelű után ennek is elérkezett az ideje. Nem a puhafedelűek mennyisége, hanem azok leváltása vált minőséggé. Termékük, a DoctuS tudásbázisú keretrendszer túl van a kamaszkoron. Most már nemcsak a szerzők látják a világot a DoctuS által, hanem a világ is a Doctus által látja őket. Óránként ketten látogatják a www.doctus.hu -t. A DoctuS a tudás rendezésére kényszerít több ezer embert a világban. A szerzők úgy döntöttek, ahogy muszáj volt: bereteszelték a dinamikus minőséget kemény borítóba.A Könyv Magyarul!


Letöltések Követő nélkül nincs vezető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Követő nélkül nincs vezető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9879632129790
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123145 / 1084086
  Series:


  TAGS:
  Online Követő nélkül nincs vezető ebook, könyvet Követő nélkül nincs vezető FB2, Download Követő nélkül nincs vezető PDF , Download Követő nélkül nincs vezető MOBI, Online Követő nélkül nincs vezető könyvet, ingyenes letöltések Követő nélkül nincs vezető IPhone, Online könyvet Követő nélkül nincs vezető PDF, ingyenes Követő nélkül nincs vezető DJVU, ingyenes letöltések Követő nélkül nincs vezető TXT, letöltések Követő nélkül nincs vezető RTF, Online Követő nélkül nincs vezető FB2 , e-könyvet Követő nélkül nincs vezető letöltések TXT, ingyenes Követő nélkül nincs vezető letöltések könyvet, e-könyvet Követő nélkül nincs vezető download MOBI, letöltések Követő nélkül nincs vezető IPad, olvas Követő nélkül nincs vezető MOBI, olvas Követő nélkül nincs vezető DOC, ingyenes Követő nélkül nincs vezető AWZ, Download e-könyvet Követő nélkül nincs vezető iPad , ingyenes Követő nélkül nincs vezető DJVU, Download Követő nélkül nincs vezető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Követő nélkül nincs vezető DVD, olvas Követő nélkül nincs vezető TXT, Book Követő nélkül nincs vezető letöltések DJVU, Követő nélkül nincs vezető letöltések könyvet ingyenes, Követő nélkül nincs vezető letöltések könyvet pdf ingyenes, Követő nélkül nincs vezető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Követő nélkül nincs vezető pdf ingyenes, Követő nélkül nincs vezető letöltések könyvet epub ingyenes, Követő nélkül nincs vezető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply