Kövek és gyöngyök

Nadia Hashimi - Kövek és gyöngyök

Rahíma alig serdül még, amikor egy deresedő szakállú, nagy hatalmú hadúrhoz kényszeríti kokainfüggő apja, negyedik feleségnek. Pedig a lány éppen csak felhagyott a fiúszereppel, amelyet lánytestvérei között kellett vállalnia egy ősi afgán szokás szerint. Sokáig egyetlen vigasza a családi legendárium egyik nőalakja, Sekíba, aki száz évvel ezelőtt ugyancsak férfiszerepbe kényszerült élete egy szakaszán: a sah háremét kellett őriznie. Sekíbának is el kellett szenvednie a szeretetnélküliséget és a rabszolgasorsot a nagycsaládban, ahová árván került. Ám a férfiak és az idősebb nőrokonok abszolút uralma alatt is ki mert állni jogaiért. Ez ad erőt a napjainkban élő Rahímának, akinek egy ponton már a puszta élete is kockán forog. De milyen esélyei lehetnek a kitörésre, a menekülésre, ha minden lépését figyelik?
Két afgán nő sorsának alakulását követhetjük nyomon ebben a felkavaró regényben, mely közel hozza egy távoli kultúra hétköznapjait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kövek és gyöngyök ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kövek és gyöngyök ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789633244739
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691599 / 1161742
  Series:


  TAGS:
  Online Kövek és gyöngyök ebook, könyvet Kövek és gyöngyök FB2, Download Kövek és gyöngyök PDF , Download Kövek és gyöngyök MOBI, Online Kövek és gyöngyök könyvet, ingyenes letöltések Kövek és gyöngyök IPhone, Online könyvet Kövek és gyöngyök PDF, ingyenes Kövek és gyöngyök DJVU, ingyenes letöltések Kövek és gyöngyök TXT, letöltések Kövek és gyöngyök RTF, Online Kövek és gyöngyök FB2 , e-könyvet Kövek és gyöngyök letöltések TXT, ingyenes Kövek és gyöngyök letöltések könyvet, e-könyvet Kövek és gyöngyök download MOBI, letöltések Kövek és gyöngyök IPad, olvas Kövek és gyöngyök MOBI, olvas Kövek és gyöngyök DOC, ingyenes Kövek és gyöngyök AWZ, Download e-könyvet Kövek és gyöngyök iPad , ingyenes Kövek és gyöngyök DJVU, Download Kövek és gyöngyök e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kövek és gyöngyök DVD, olvas Kövek és gyöngyök TXT, Book Kövek és gyöngyök letöltések DJVU, Kövek és gyöngyök letöltések könyvet ingyenes, Kövek és gyöngyök letöltések könyvet pdf ingyenes, Kövek és gyöngyök pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kövek és gyöngyök pdf ingyenes, Kövek és gyöngyök letöltések könyvet epub ingyenes, Kövek és gyöngyök ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply