Kóstoló a múltból


Az Egyesült Államokban élő Körner András építész szakácskönyve, amely először angol nyelven, az USA-ban jelent meg, a XIX. század végén, XX. század elején Mosonban élő dédanyja, Riza néni receptjeit tartalmazza, a modern sütés-főzés segédeszközeihez, alapanyagaihoz és ízvilágához adaptálva. A Kóstoló a múltból azonban nem egyszerű szakácskönyv: a szerző összegyűjtött minden lehetséges adatot Riza néni és a korabeli kisvárosi zsidó családok életmódjáról, környezetéről, szokásairól, ünnepeiről és étkezési kultúrájáról.
Körner András szerető részletességgel írja le a XIX. század végi magyar zsidó asszony hétköznapjait, külön hangsúlyt fektetve az ételekre, amelyeket családjának felszolgált, s mindezt Riza néni kézírásos receptkönyve, szemtanúk – elsősorban a saját édesanyjával készített sok-sok órás interjú – és tárgyi emlékek alapján.
A békebeli mosoni – és egyáltalán: a vidéki – zsidó világ a holokauszt után nyomtalanul eltűnt. Körner András könyve most mégis vendégségbe hívja az olvasót Riza néni házába, hogy lássa, hogyan gondoskodik családjáról, hogyan vásárol, főz, készülődik az ünnepekre. A hangulatos életképeket és a kitűnő recepteket Körner András saját rajzaival illusztrálja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kóstoló a múltból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kóstoló a múltból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  438
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  880 gr
  ISBN:
  9789639552654
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2101854 / 1015045
  Format:


  TAGS:
  Online Kóstoló a múltból ebook, könyvet Kóstoló a múltból FB2, Download Kóstoló a múltból PDF , Download Kóstoló a múltból MOBI, Online Kóstoló a múltból könyvet, ingyenes letöltések Kóstoló a múltból IPhone, Online könyvet Kóstoló a múltból PDF, ingyenes Kóstoló a múltból DJVU, ingyenes letöltések Kóstoló a múltból TXT, letöltések Kóstoló a múltból RTF, Online Kóstoló a múltból FB2 , e-könyvet Kóstoló a múltból letöltések TXT, ingyenes Kóstoló a múltból letöltések könyvet, e-könyvet Kóstoló a múltból download MOBI, letöltések Kóstoló a múltból IPad, olvas Kóstoló a múltból MOBI, olvas Kóstoló a múltból DOC, ingyenes Kóstoló a múltból AWZ, Download e-könyvet Kóstoló a múltból iPad , ingyenes Kóstoló a múltból DJVU, Download Kóstoló a múltból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kóstoló a múltból DVD, olvas Kóstoló a múltból TXT, Book Kóstoló a múltból letöltések DJVU, Kóstoló a múltból letöltések könyvet ingyenes, Kóstoló a múltból letöltések könyvet pdf ingyenes, Kóstoló a múltból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kóstoló a múltból pdf ingyenes, Kóstoló a múltból letöltések könyvet epub ingyenes, Kóstoló a múltból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply