Kóstolj bele az ájurvédába

Hémangi Dévi Dászi - Kóstolj bele az ájurvédába

A Kóstolj bele az ájurvédába című szakácskönyv a természetes gyógymódként alkalmazott táplálkozás és az egészségmegőrzés ősi hagyományokon alapuló tudományába enged betekintést. Ez a több ezer éves tudás minden ízében ajándék a ma emberének. Az egyént helyezi a középpontba: sajátos testtípusunkra, egyéni jellemzőinkre, egyszóval ránk koncentrál. Különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra. Az ájurvéda rendszerében valódi értelmet nyer a mondás: ,,Ami az egyiknek gyógyszer, a másiknak méreg." Az ájurvédikus orvos számára a betegség állapota helyett az egyén eredendő, egészséges mivolta a kiindulópont, s ennek alapján állapítja meg a megfelelő étrendet és gyógymódot, amely ismét harmóniát teremt a beteg állapot helyett, illetve megőrzi meglévő egészségünket. Az ájurvéda szerint az egészség megőrzésének három alappillére van: a megfelelő táplálkozás (áhára), az egészséges életmód (vihára) és a gyógynövények használata (ausadhi). A Kóstolj bele az ájurvédába az első alappillérrel, a táplálkozással foglalkozik. Ízletes gyógyszereket, ínycsiklandó recepteket kínál mindazoknak, akik hétköznapjaikban, konyhájuk birodalmában is szeretnék alkalmazni az ősi tudást szeretteik és önmaguk egészségének megőrzése, visszanyerése érdekében. A recepteken túl bepillantást nyújt az ájurvéda gyakorlati fortélyaiba is, melyek segítségével könnyen megállapíthatjuk, milyen testtípussal rendelkezünk, s hogy melyek azok a megfelelő, egyénre szabott ételek, melyek testi-lelki harmóniát, maradandó egészséget biztosítanak számunkra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kóstolj bele az ájurvédába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kóstolj bele az ájurvédába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9786158033145
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688734 / 1159468  TAGS:
  Online Kóstolj bele az ájurvédába ebook, könyvet Kóstolj bele az ájurvédába FB2, Download Kóstolj bele az ájurvédába PDF , Download Kóstolj bele az ájurvédába MOBI, Online Kóstolj bele az ájurvédába könyvet, ingyenes letöltések Kóstolj bele az ájurvédába IPhone, Online könyvet Kóstolj bele az ájurvédába PDF, ingyenes Kóstolj bele az ájurvédába DJVU, ingyenes letöltések Kóstolj bele az ájurvédába TXT, letöltések Kóstolj bele az ájurvédába RTF, Online Kóstolj bele az ájurvédába FB2 , e-könyvet Kóstolj bele az ájurvédába letöltések TXT, ingyenes Kóstolj bele az ájurvédába letöltések könyvet, e-könyvet Kóstolj bele az ájurvédába download MOBI, letöltések Kóstolj bele az ájurvédába IPad, olvas Kóstolj bele az ájurvédába MOBI, olvas Kóstolj bele az ájurvédába DOC, ingyenes Kóstolj bele az ájurvédába AWZ, Download e-könyvet Kóstolj bele az ájurvédába iPad , ingyenes Kóstolj bele az ájurvédába DJVU, Download Kóstolj bele az ájurvédába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kóstolj bele az ájurvédába DVD, olvas Kóstolj bele az ájurvédába TXT, Book Kóstolj bele az ájurvédába letöltések DJVU, Kóstolj bele az ájurvédába letöltések könyvet ingyenes, Kóstolj bele az ájurvédába letöltések könyvet pdf ingyenes, Kóstolj bele az ájurvédába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kóstolj bele az ájurvédába pdf ingyenes, Kóstolj bele az ájurvédába letöltések könyvet epub ingyenes, Kóstolj bele az ájurvédába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply