Korona és kard

 - Korona és kard

A könyv az Árpádok korának históriája. Prológusa novellisztikus helyzetképben széles keresztmetszetben mutatja be Géza fejedelem és a sokszoknyájú nemzettségfők között feszülő ellentéteket, a korabeli nyelvet, szokásokat, viszonyokat. A további két fejezetben a szerző beszél Szent István király országépítő munkájáról, a trónviszályokról, Szent László és Könyves Kálmán koráról, a bizánci befolyásról és az Árpádok alkonyáról. Hegedüs Géza a jelentős személyiségek mellett a kevésbé kiemelt történelmi szereplőket is egyéníti, s a hazai történetet mindig összekapcsolja az európaival. Anyagát fölényes biztonsággal úgy rendezte, hogy a fiatalság számára könnyű és érthető, megjegyezhető, ugyanakkor érdekes olvasmányt adjon. Az összhatás színes, harmonikus, vonzó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Korona és kard ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Korona és kard ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  21 x 29 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  125
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9631172627
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1995
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Korona és kard ebook, könyvet Korona és kard FB2, Download Korona és kard PDF , Download Korona és kard MOBI, Online Korona és kard könyvet, ingyenes letöltések Korona és kard IPhone, Online könyvet Korona és kard PDF, ingyenes Korona és kard DJVU, ingyenes letöltések Korona és kard TXT, letöltések Korona és kard RTF, Online Korona és kard FB2 , e-könyvet Korona és kard letöltések TXT, ingyenes Korona és kard letöltések könyvet, e-könyvet Korona és kard download MOBI, letöltések Korona és kard IPad, olvas Korona és kard MOBI, olvas Korona és kard DOC, ingyenes Korona és kard AWZ, Download e-könyvet Korona és kard iPad , ingyenes Korona és kard DJVU, Download Korona és kard e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Korona és kard DVD, olvas Korona és kard TXT, Book Korona és kard letöltések DJVU, Korona és kard letöltések könyvet ingyenes, Korona és kard letöltések könyvet pdf ingyenes, Korona és kard pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Korona és kard pdf ingyenes, Korona és kard letöltések könyvet epub ingyenes, Korona és kard ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply