Környezetismeret 4.

Hartdégenné Rieder Éva - Környezetismeret 4.

Kedves Gyerekek! Ebben a tanévben is sok érdekes dolgot fogtok megtudni közvetlen környezetetek élőlényeiről, Magyarország tájairól, az ottani emberek életéről. Tudod-e, hogy az ember több ezer éve termeszti az almát, a káposztát? Hogy a burgonyának nem a termését fogyasztjuk? Hogy miért olyan jóízűek a magyar gyümölcsök, zöldségek? Hogy a bőr szervezetünk első védelmi vonala? Hogyan őrzi a szén és a kőolaj a sok millió év előtt gyűjtött napsugarak energiáját? Miért változnak a nappalok és az éjszakák? Miért vannak évszakok? Mi a következménye a környezetszennyezésnek? Ezekre a kérdésekre megtaláljátok a választ a tankönyvben és a munkafüzetben. Megismerkedtek a veteményeskertben, a gyümölcsösben és a szántóföldön termesztett növényekkel, valamint a háziállatokkal. Bebarangoljátok hazánk szép tájait, végül egy kis kalandozásra indultok a csillagos égbolton. Ebben a tanévben tovább ismerkedtek testünkkel, életműködéseinkkel, s megtudjátok, miért fontos, hogy vigyázzatok egészségetekre. A könyv végén környezetvédelmi detektívek lesztek, és megfejthetitek a folyó titkát, hogy mi okozta a "betegségét". Sok feladat vár tehát rátok a tanévben. Ehhez segítségetekre lesz a tankönyv, a munkafüzet, az atlasz és tanárotok értő irányítása. A tankönyvben fényképek, ábrák segítik a tananyag megértését. Nézegesd, használd őket! Ha a tankönyvben a jelet látod, érdemes a munkafüzet ide kapcsolódó feladatát megoldani, vagy tanulás közben a megoldott feladatot átismételni. Az anyag végén kérdésekkel ellenőrizheted tudásodat, és ha még többet szeretnél tudni, kutass a könyvtárban, az interneten, az újságokban! Ehhez feladatot kapsz a tankönyvben ott, ahol a jelet látod. A földrajzi ismeretek elsajátításához nélkülözhetetlen segítőtárs az atlasz. Készítsd el Magyarország térképét! Tervezz útvonalat abban a sorrendben, amelyikben bebarangoljuk hazánk tájait! Készíthetsz fotó-, levél- és madártollgyűjteményt, fényképeket háziállatokról, növényekről, elhelyezheted őket egy albumban is! Ha megismered a természetet, jobban megbecsülöd majd, óvod, véded. Az ember csak tiszta környezetben élhet egészségesen. Szeretettel ajánlom minden negyedik osztályos tanulónak ezt a tankönyvet és munkafüzetet. Egész évi munkátokhoz sok sikert, sok szép élményt kívánok!A Könyv Magyarul!


Letöltések Környezetismeret 4. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Környezetismeret 4. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  110
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789631968439
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2212452 / 1083914  TAGS:
  Online Környezetismeret 4. ebook, könyvet Környezetismeret 4. FB2, Download Környezetismeret 4. PDF , Download Környezetismeret 4. MOBI, Online Környezetismeret 4. könyvet, ingyenes letöltések Környezetismeret 4. IPhone, Online könyvet Környezetismeret 4. PDF, ingyenes Környezetismeret 4. DJVU, ingyenes letöltések Környezetismeret 4. TXT, letöltések Környezetismeret 4. RTF, Online Környezetismeret 4. FB2 , e-könyvet Környezetismeret 4. letöltések TXT, ingyenes Környezetismeret 4. letöltések könyvet, e-könyvet Környezetismeret 4. download MOBI, letöltések Környezetismeret 4. IPad, olvas Környezetismeret 4. MOBI, olvas Környezetismeret 4. DOC, ingyenes Környezetismeret 4. AWZ, Download e-könyvet Környezetismeret 4. iPad , ingyenes Környezetismeret 4. DJVU, Download Környezetismeret 4. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Környezetismeret 4. DVD, olvas Környezetismeret 4. TXT, Book Környezetismeret 4. letöltések DJVU, Környezetismeret 4. letöltések könyvet ingyenes, Környezetismeret 4. letöltések könyvet pdf ingyenes, Környezetismeret 4. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Környezetismeret 4. pdf ingyenes, Környezetismeret 4. letöltések könyvet epub ingyenes, Környezetismeret 4. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply