Kormányzás a dualizmus korában

Szente Zoltán - Kormányzás a dualizmus korában

Nyugati mintájú parlamentáris monarchia volt-e az 1867. évi kiegyezés utáni magyar kormányzati rendszer?
Mindazt, ami nem illeszkedett a parlamentáris kormányzás logikájába, sokan a magyar sajátosságoknak igyekeztek tulajdonítani. Ma sincs közmegegyezés arról, hogy modern kori történelmének egyik meghatározó korszakában milyen rendszerben kormányozták az országot.

A könyv, a dualizmus kori Magyarország és a korabeli Európa kormányformáiról írt eddigi legátfogóbb elemzés.

A szerzőről:
Szente Zoltán (1966) a győri Széchenyi István Egyetem tanára, az MTAELTE Jogtörténeti Kutatócsoport tudományos főmunkatársa.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kormányzás a dualizmus korában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kormányzás a dualizmus korában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 20.7 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  452
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789639777170
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Kormányzás a dualizmus korában ebook, könyvet Kormányzás a dualizmus korában FB2, Download Kormányzás a dualizmus korában PDF , Download Kormányzás a dualizmus korában MOBI, Online Kormányzás a dualizmus korában könyvet, ingyenes letöltések Kormányzás a dualizmus korában IPhone, Online könyvet Kormányzás a dualizmus korában PDF, ingyenes Kormányzás a dualizmus korában DJVU, ingyenes letöltések Kormányzás a dualizmus korában TXT, letöltések Kormányzás a dualizmus korában RTF, Online Kormányzás a dualizmus korában FB2 , e-könyvet Kormányzás a dualizmus korában letöltések TXT, ingyenes Kormányzás a dualizmus korában letöltések könyvet, e-könyvet Kormányzás a dualizmus korában download MOBI, letöltések Kormányzás a dualizmus korában IPad, olvas Kormányzás a dualizmus korában MOBI, olvas Kormányzás a dualizmus korában DOC, ingyenes Kormányzás a dualizmus korában AWZ, Download e-könyvet Kormányzás a dualizmus korában iPad , ingyenes Kormányzás a dualizmus korában DJVU, Download Kormányzás a dualizmus korában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kormányzás a dualizmus korában DVD, olvas Kormányzás a dualizmus korában TXT, Book Kormányzás a dualizmus korában letöltések DJVU, Kormányzás a dualizmus korában letöltések könyvet ingyenes, Kormányzás a dualizmus korában letöltések könyvet pdf ingyenes, Kormányzás a dualizmus korában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kormányzás a dualizmus korában pdf ingyenes, Kormányzás a dualizmus korában letöltések könyvet epub ingyenes, Kormányzás a dualizmus korában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply