Koré avagy az orvoslás lelke


A középkor alkonya óta egyre gyorsabb ütemben távolodik a modernizálódó természettudomány a vallási-mitológiai gyökereit elveszítő művészetek világától. Már intézményesen is rég elkülönült a „humán" és a „reál", egyre ritkábban csodálkozhatunk rá olyan gondolkodókra, akik – mint Paracelsus vagy Goethe – a nagy egészet próbálják áttekinteni. Andrzej S:c:eklik, a kiváló orvos, tudós és kutató a műveltség mindkét szférájáról beavatottként írhat. Mint a Katharszisz című könyvében, e műben is kapcsolatot teremt a legújabb tudományos felfedezések és a mitológiai őskezdetek között (még az antikvitásnál archaikusabb sámánizmus, a két világ határán álló Orpheusz is szóba kerül). De ezúttal az egyéniségéről és a korról,
a nyolcvanas-kilencvenes évek Krakkójáról is megtudhatunk valamit, akárcsak a klinikáról, ahol olyan pácienseket is kezelt, mint Czeslaw Milosz vagy Slawomir Mrozek.
„Micsoda szerencse, hogy még találkozhatunk olyan Szerzővel, aki Dantét olvas, megérti – és átérzi – a hajdani és az új költők nyugtalanságát, számos bölcsészeti olvasmányon van túl, ugyanakkor segít nekünk áttekinteni az orvostudomány legkorszerűbb elméletét, a teória bonyolult struktúráját. Micsoda élvezet olyan könyvet olvasni, amelyben az új biológia értő bemutatása olyan művész intuíciójával párosul, aki tudja, hogy a testi egészség, amire olyan nagy szükségünk van, úgy vágyunk r;í, egyesek pedig oly tragikusan meg vannak fosztva tőle, még nem minden, mert embernek lenni annyi, mint rákérdezni a holnapra, a lélekre, az élet értelmére, a végtelenre" – írja a könyvről a krakkói költő, Adam Zagajewski.A Könyv Magyarul!


Letöltések Koré avagy az orvoslás lelke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Koré avagy az orvoslás lelke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  330
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  590 gr
  ISBN:
  9789630786423
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2100048 / 1050527
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Koré avagy az orvoslás lelke ebook, könyvet Koré avagy az orvoslás lelke FB2, Download Koré avagy az orvoslás lelke PDF , Download Koré avagy az orvoslás lelke MOBI, Online Koré avagy az orvoslás lelke könyvet, ingyenes letöltések Koré avagy az orvoslás lelke IPhone, Online könyvet Koré avagy az orvoslás lelke PDF, ingyenes Koré avagy az orvoslás lelke DJVU, ingyenes letöltések Koré avagy az orvoslás lelke TXT, letöltések Koré avagy az orvoslás lelke RTF, Online Koré avagy az orvoslás lelke FB2 , e-könyvet Koré avagy az orvoslás lelke letöltések TXT, ingyenes Koré avagy az orvoslás lelke letöltések könyvet, e-könyvet Koré avagy az orvoslás lelke download MOBI, letöltések Koré avagy az orvoslás lelke IPad, olvas Koré avagy az orvoslás lelke MOBI, olvas Koré avagy az orvoslás lelke DOC, ingyenes Koré avagy az orvoslás lelke AWZ, Download e-könyvet Koré avagy az orvoslás lelke iPad , ingyenes Koré avagy az orvoslás lelke DJVU, Download Koré avagy az orvoslás lelke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Koré avagy az orvoslás lelke DVD, olvas Koré avagy az orvoslás lelke TXT, Book Koré avagy az orvoslás lelke letöltések DJVU, Koré avagy az orvoslás lelke letöltések könyvet ingyenes, Koré avagy az orvoslás lelke letöltések könyvet pdf ingyenes, Koré avagy az orvoslás lelke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Koré avagy az orvoslás lelke pdf ingyenes, Koré avagy az orvoslás lelke letöltések könyvet epub ingyenes, Koré avagy az orvoslás lelke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply