Könyvvezetési ismeretek

Miklósyné Ács Klára - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Sztanó Imre - Könyvvezetési ismeretek

A könyv bemutatja a vállalkozások alapításával kapcsolatos jogi és számviteli ismereteket.
A hangsúlyt a működő vállalkozások legfontosabb és leggyakoribb elszámolásainak, a gazdasági események vagyonra és eredményre gyakorolt hatására helyezik. A főkönyvi elszámolás mellett megfogalmazzák az analitikus nyilvántartás követelményeit is. A könyvvezetési ismereteket követően pedig röviden és célirányosan összefoglalják a beszámolási kötelezettség teljesítésével összefüggő feladatokat.
Végül a Szerzők foglalkoznak a vállalkozások megszűnésének kérdéseivel. Bemutatják a csődeljárással kapcsolatos feladatokat és részletesen foglalkoznak a felszámolási eljárás és a végelszámolás lebonyolításával, fontosabb számviteli feladataival. Kitérnek a gazdasági társaságok átalakulásával összefüggő feladatokra is.
A kiadvány sok bemutató feladatot tartalmaz, hogy az elsajátított ismeretet a gyakorlatban is jól lehessen hasznosítani. A könyvhöz "Feladatgyűjtemény és munkafüzet a könyvvezetési ismeretekhez" is kiadásra került.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Könyvvezetési ismeretek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Könyvvezetési ismeretek ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9789636382193
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2051064 / 1060586



  TAGS:
  Online Könyvvezetési ismeretek ebook, könyvet Könyvvezetési ismeretek FB2, Download Könyvvezetési ismeretek PDF , Download Könyvvezetési ismeretek MOBI, Online Könyvvezetési ismeretek könyvet, ingyenes letöltések Könyvvezetési ismeretek IPhone, Online könyvet Könyvvezetési ismeretek PDF, ingyenes Könyvvezetési ismeretek DJVU, ingyenes letöltések Könyvvezetési ismeretek TXT, letöltések Könyvvezetési ismeretek RTF, Online Könyvvezetési ismeretek FB2 , e-könyvet Könyvvezetési ismeretek letöltések TXT, ingyenes Könyvvezetési ismeretek letöltések könyvet, e-könyvet Könyvvezetési ismeretek download MOBI, letöltések Könyvvezetési ismeretek IPad, olvas Könyvvezetési ismeretek MOBI, olvas Könyvvezetési ismeretek DOC, ingyenes Könyvvezetési ismeretek AWZ, Download e-könyvet Könyvvezetési ismeretek iPad , ingyenes Könyvvezetési ismeretek DJVU, Download Könyvvezetési ismeretek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Könyvvezetési ismeretek DVD, olvas Könyvvezetési ismeretek TXT, Book Könyvvezetési ismeretek letöltések DJVU, Könyvvezetési ismeretek letöltések könyvet ingyenes, Könyvvezetési ismeretek letöltések könyvet pdf ingyenes, Könyvvezetési ismeretek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Könyvvezetési ismeretek pdf ingyenes, Könyvvezetési ismeretek letöltések könyvet epub ingyenes, Könyvvezetési ismeretek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply