Könyvek az állatgyógyászatról


Jelen kötetünk az ókori állatgyógyászatról kíván rövid áttekintést nyújtani a magyar olvasóknak… A szerző,Publius Vegetius Renatus (Kr. u. 4-5. sz.) neve "A hadtudomány foglalata" című munkája révén már ismert lehet a magyar olvasók előtt is, az állatgyógyászatról szóló írás azonban most lát először napvilágot. Vegetius témaválasztását a két szakterület összefüggése is indokolja, sokoldalú érdeklődése mellett hozzáértésének garanciája, hogy magas rangú tisztként szolgált a római hadseregben. Beosztása révén fontos gyakorlati ismereteket és tapasztalatokat szerzett, az ő korában ugyanis a lovas-nomád népek elleni harcokban már pótolhatatlanok voltak a lovak. Tekintetbe vett azonban korábbi ókori forrásokat is, különösen a görögök igen színvonalas állattani ismereteit. A szerző érdeklődésének a középpontjában kétségkívül a lovak állnak, de felhasználva a rendelkezésre álló ókori szakírók munkáit, foglalkozik a többi haszonállattal is. Vegetius műve számos hasznos, ma is helytálló információval szolgál az érdeklődő olvasóknak, tudománytörténeti kuriózum is, a szerző további érdeme, hogy munkájába beépítve, mára már elveszett ókori forrásokat is megőrzött az utókor számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Könyvek az állatgyógyászatról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Könyvek az állatgyógyászatról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  215
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789638940162
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692923 / 1162724
  Translator:


  TAGS:
  Online Könyvek az állatgyógyászatról ebook, könyvet Könyvek az állatgyógyászatról FB2, Download Könyvek az állatgyógyászatról PDF , Download Könyvek az állatgyógyászatról MOBI, Online Könyvek az állatgyógyászatról könyvet, ingyenes letöltések Könyvek az állatgyógyászatról IPhone, Online könyvet Könyvek az állatgyógyászatról PDF, ingyenes Könyvek az állatgyógyászatról DJVU, ingyenes letöltések Könyvek az állatgyógyászatról TXT, letöltések Könyvek az állatgyógyászatról RTF, Online Könyvek az állatgyógyászatról FB2 , e-könyvet Könyvek az állatgyógyászatról letöltések TXT, ingyenes Könyvek az állatgyógyászatról letöltések könyvet, e-könyvet Könyvek az állatgyógyászatról download MOBI, letöltések Könyvek az állatgyógyászatról IPad, olvas Könyvek az állatgyógyászatról MOBI, olvas Könyvek az állatgyógyászatról DOC, ingyenes Könyvek az állatgyógyászatról AWZ, Download e-könyvet Könyvek az állatgyógyászatról iPad , ingyenes Könyvek az állatgyógyászatról DJVU, Download Könyvek az állatgyógyászatról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Könyvek az állatgyógyászatról DVD, olvas Könyvek az állatgyógyászatról TXT, Book Könyvek az állatgyógyászatról letöltések DJVU, Könyvek az állatgyógyászatról letöltések könyvet ingyenes, Könyvek az állatgyógyászatról letöltések könyvet pdf ingyenes, Könyvek az állatgyógyászatról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Könyvek az állatgyógyászatról pdf ingyenes, Könyvek az állatgyógyászatról letöltések könyvet epub ingyenes, Könyvek az állatgyógyászatról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply