Könyv a tanulásról

Oroszlány Péter - Könyv a tanulásról

E könyv tematikusán csoportosított gyakorlatai, feladatai a tanuláshoz nélkülözhetetlen általános képességeket fejlesztik: a koncentrációs képességet a beszédképességet, a hatékony olvasás képességét, az emlékezőképességet, a gondolkodóképességet és a szellemi életben való tájékozódás képességét. Emellett konkrét tanulási módszereket is javasolnak; helyes, ökonomikus tanulási szokások kialakítására buzdítják a gyerekeket.
"…amit az iskolának el kell végeznie, elsősorban az, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni…" – írta Szent-Györgyi Albert egy tanulmányában a hatvanas évek közepén. Ennek a gondolatnak az igazsága egyre nyilvánvalóbbá válik.

A szerzőről:
Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanára. Magyarországon az ő nevéhez fűződik a tanulásmódszertan tantárgyként való bevezetése (1990). Rendszeresen tart továbbképzéseket tanári tréningeket előadásokat. 1997-ben TANÍ-TANI címmel pedagógiai folyóiratot is indított melyben – elsősorban – a tanulásmódszertannal kapcsolatos hazai és külföldi szakirodalomból ad áttekintést.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Könyv a tanulásról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Könyv a tanulásról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789638328878
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2122157 / 1053032
  Format:


  TAGS:
  Online Könyv a tanulásról ebook, könyvet Könyv a tanulásról FB2, Download Könyv a tanulásról PDF , Download Könyv a tanulásról MOBI, Online Könyv a tanulásról könyvet, ingyenes letöltések Könyv a tanulásról IPhone, Online könyvet Könyv a tanulásról PDF, ingyenes Könyv a tanulásról DJVU, ingyenes letöltések Könyv a tanulásról TXT, letöltések Könyv a tanulásról RTF, Online Könyv a tanulásról FB2 , e-könyvet Könyv a tanulásról letöltések TXT, ingyenes Könyv a tanulásról letöltések könyvet, e-könyvet Könyv a tanulásról download MOBI, letöltések Könyv a tanulásról IPad, olvas Könyv a tanulásról MOBI, olvas Könyv a tanulásról DOC, ingyenes Könyv a tanulásról AWZ, Download e-könyvet Könyv a tanulásról iPad , ingyenes Könyv a tanulásról DJVU, Download Könyv a tanulásról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Könyv a tanulásról DVD, olvas Könyv a tanulásról TXT, Book Könyv a tanulásról letöltések DJVU, Könyv a tanulásról letöltések könyvet ingyenes, Könyv a tanulásról letöltések könyvet pdf ingyenes, Könyv a tanulásról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Könyv a tanulásról pdf ingyenes, Könyv a tanulásról letöltések könyvet epub ingyenes, Könyv a tanulásról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply