Konyha, sör, főzés

Mucha Attila - Konyha, sör, főzés

"Sört főzni a konyhában? Bár kétségtelen, hogy a mai napig elsöprő többségben nagyüzemi sörök készülnek itthon, de a kisüzemi sörök egyre izgalmasabb sokasága mind több sörivó érdeklődését kelti fel, és egyre szaporodik azok száma is, akik otthon, saját lakásukban megpróbálkoznak a főzéssel. Ma már itthon és a környező országokban is beszerezhetőek az alapanyagok és a szükséges berendezések. A témában eddig megjelent művek komoly, szakszerű, talán túlságosan is szakszerű írások, receptekkel, alfasavakkal biológiával és kémiával foglalkoztak, de a jól sikerült sör felett érzett, öröm és az elrontott művelet, a megsavanyodott sör okozta bánat, a sörivó személye nem jelenik meg bennük.
Ezen változtat ez a kiskönyvecske, mely úgy ír az otthoni sörfőzésről, hogy a szerző saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait is elmondja az olvasóinak. A meséhez hozzátartoznak a szerző személyes élményei, és a sör iránti érzelmei is, ezért nem maradhatnak ki a kocsmai játékok sem, és ezért került a kötetbe néhány sörkorcsolya receptje. Ezeknek köszönhetően Mucha Attila írásából nemcsak a sörfőzés alapjaival ismerkedhetünk meg, hanem a szerző szoros kapcsolatával könyve tárgyával, az önmaga által főzött sörökkel és mindazzal, ami ehhez hozzátartozik."

Kovács Gábor
sörantropológus
A Könyv Magyarul!


Letöltések Konyha, sör, főzés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Konyha, sör, főzés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  120
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  528 gr
  ISBN:
  9789632935669
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682808 / 1158083  TAGS:
  Online Konyha, sör, főzés ebook, könyvet Konyha, sör, főzés FB2, Download Konyha, sör, főzés PDF , Download Konyha, sör, főzés MOBI, Online Konyha, sör, főzés könyvet, ingyenes letöltések Konyha, sör, főzés IPhone, Online könyvet Konyha, sör, főzés PDF, ingyenes Konyha, sör, főzés DJVU, ingyenes letöltések Konyha, sör, főzés TXT, letöltések Konyha, sör, főzés RTF, Online Konyha, sör, főzés FB2 , e-könyvet Konyha, sör, főzés letöltések TXT, ingyenes Konyha, sör, főzés letöltések könyvet, e-könyvet Konyha, sör, főzés download MOBI, letöltések Konyha, sör, főzés IPad, olvas Konyha, sör, főzés MOBI, olvas Konyha, sör, főzés DOC, ingyenes Konyha, sör, főzés AWZ, Download e-könyvet Konyha, sör, főzés iPad , ingyenes Konyha, sör, főzés DJVU, Download Konyha, sör, főzés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Konyha, sör, főzés DVD, olvas Konyha, sör, főzés TXT, Book Konyha, sör, főzés letöltések DJVU, Konyha, sör, főzés letöltések könyvet ingyenes, Konyha, sör, főzés letöltések könyvet pdf ingyenes, Konyha, sör, főzés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Konyha, sör, főzés pdf ingyenes, Konyha, sör, főzés letöltések könyvet epub ingyenes, Konyha, sör, főzés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply