Kontra

Józef Mackiewicz - Kontra

A második világháború utáni lengyel emigráció egyik legnagyobb írójának tabudöntögető regénye – a kommunisták ellen harcoló, majd a háború végeztével Sztálinnak kiszolgáltatott és a biztos halálba küldött szovjetúnióbeli katonákról.

1943-ban majdnem elérte az egymilliót, a napóleoni nagy hadsereg létszámának a dupláját azoknak a szovjet állampolgároknak a száma, akik reguláris alakulatokban, fegyverrel harcoltak szocialista hazájuk ellen, nem pedig a védelmében. A következő évben, 1944-ben Vlaszov tábornok Orosz Felszabadító Hadseregét (ROA) is beleszámítva az összlétszám 1.200.000 és 1.600.000 fő között ingadozott. Ez igen sokat mondó tény: még akkor is ennyien harcoltak, amikor a németek már nem voltak sikeresek, előre lehetett látni Németország vereségét. E tények megállapítása természetesen nem állhatott a nyugati hatalmak érdekében, mert a háború alatt szövetségesi kapcsolatban álltak a Szovjetunióval. Arról már nem is beszélve, hogy nem állhatott, nem állt és nem is áll érdekében magának a Szovjetuniónak. De különböző okokból még a háború után, a mai napig sem szívesen veszik tudomásul ezeket a tényeket, amelyek tárgyalása túl messzire vezetne, a közvélemény is kényes kérdésnek tekinti a problémát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kontra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kontra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  228
  Borító:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9786155257872
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2598492 / 1143914
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kontra ebook, könyvet Kontra FB2, Download Kontra PDF , Download Kontra MOBI, Online Kontra könyvet, ingyenes letöltések Kontra IPhone, Online könyvet Kontra PDF, ingyenes Kontra DJVU, ingyenes letöltések Kontra TXT, letöltések Kontra RTF, Online Kontra FB2 , e-könyvet Kontra letöltések TXT, ingyenes Kontra letöltések könyvet, e-könyvet Kontra download MOBI, letöltések Kontra IPad, olvas Kontra MOBI, olvas Kontra DOC, ingyenes Kontra AWZ, Download e-könyvet Kontra iPad , ingyenes Kontra DJVU, Download Kontra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kontra DVD, olvas Kontra TXT, Book Kontra letöltések DJVU, Kontra letöltések könyvet ingyenes, Kontra letöltések könyvet pdf ingyenes, Kontra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kontra pdf ingyenes, Kontra letöltések könyvet epub ingyenes, Kontra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply