Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben

Borgulya Istvánné Vető Ágnes Ágota - Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben

"A sikeres vállalatok mindegyike kiemelkedik abban, ahogyan tagjai a kommunikáció széles eszközrendszerét alkalmazzák. Ez az elgondolkodtató, sok gyakorlati példával kiegészített, átfogó mű biztos kézzel nyújt – akár azonnal alkalmazható – segítséget azok számára, akik a vállalati és egyéni eredményesség növelésére törekednek. Úgy vélem, ennek a könyvnek köszönhetően a közeljövőben sokszor örülhetünk majd azoknak a hazai és nemzetközi sikereknek, melyek a kommunikáció szerepének jobb megértéséből és hatékony vállalati alkalmazásából erednek majd." -dr. Kántor Sándor stratégiai kommunikáció és vállalati kapcsolatok vezérigazgató-helyettes, ELME Ipari Csoport Zrt.

"A vállalatok egyik legnagyobb büszkesége a jól működő kommunikáció. Kincs, amit – megléte esetén – azonban nemcsak védeni, hanem (újra)tervezni, (újra)gondolni, és folyamatosan finomítani kell. Akinek ez eddig nem volt evidencia, e könyv elolvasását követően azzá válik. E szintetizáló, elemző kérdéseket felvető, több dimenzióban otthonosan mozgó munka remek lehetőséget biztosít arra, hogy a szakmabeli átgondolja, milyen is a munkáltató társaság kommunikációja, min lehet saját eszközeivel javítania, a laikus érdeklődő pedig egy új világba tekinthet be, mely vállalati értékteremtésről, a közös kultúra kialakításáról, az átgondolt, komplex kommunikációs folyamatokról szól. És mindez az elmélet-gyakorlat-esettanulmányok hármasának – kiváló arányérzékkel történő – bemutatásával: a klasszikus 4-4-2-es felállásban történik (10 fejezet 3 tematikus egységbe rendezve). VILÁGBAJNOK!" -Dr. Németh Tamás főosztályvezető, Groupama Garancia Biztosító Zrt.

"Mára a vállalati kommunikáció mint versenyelőnyt biztosító tényező és értékvezérelt vezetői tevékenység felsorakozott a cég piaci értékét növelő, hagyományosan elfogadott tényezők, azaz a versenyképesség, az innovációkészség és a nyereségesség mellé. A szemléletes példákkal alátámasztó mű azt az üzenetet közvetíti, hogy a vállalat a menedzsment, a szociálpszichológia és az információs technológia alapjaira összehangoltan építve juthat e versenyelőny és értéknövelés birtokába. A könyvet haszonnal forgathatja a menedzsment és a kommunikáció területén tevékenykedő vállalati szakember éppúgy, mint az oktatásban és a kutatásban dolgozók." – Vass Réka vállalati kapcsolatok vezető, British American Tobacco Hungary
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  330
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789630588362
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210332 / 1066513  TAGS:
  Online Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben ebook, könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben FB2, Download Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben PDF , Download Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben MOBI, Online Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben könyvet, ingyenes letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben IPhone, Online könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben PDF, ingyenes Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben DJVU, ingyenes letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben TXT, letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben RTF, Online Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben FB2 , e-könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések TXT, ingyenes Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések könyvet, e-könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben download MOBI, letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben IPad, olvas Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben MOBI, olvas Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben DOC, ingyenes Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben AWZ, Download e-könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben iPad , ingyenes Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben DJVU, Download Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben DVD, olvas Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben TXT, Book Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések DJVU, Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések könyvet ingyenes, Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések könyvet pdf ingyenes, Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben pdf ingyenes, Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben letöltések könyvet epub ingyenes, Kommunikációmenedzsment a vállalati értékteremtésben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply